Технологічна карта Риба в тісті, смажена

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

140

67

(осетер)

145

64

Кислота лимонна

0,2

Олія

2

Петрушка (зелень)

3

2

Для тіста кляр:борошно пшеничне

30

Молоко або вода

30

Олія

2

Яйця

30

Кулінарний жир

15

Маса тіста

90

Маса риби, в тісті, смаженої

150

Соус

75

Лимон

8

7

Вихід

225/7

Перегляд файлу

Технологічна карта

Риба в тісті, смажена

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

140

67

(осетер)

145

64

Кислота лимонна

 

0,2

Олія

 

2

Петрушка (зелень)

3

2

Для тіста кляр:борошно пшеничне

 

30

Молоко або вода

 

30

Олія

 

2

Яйця

 

30

Кулінарний жир

 

15

Маса тіста

 

90

Маса риби, в тісті, смаженої

 

150

Соус

 

75

Лимон

8

7

Вихід

 

225/7

 

Технологія приготування

   Шматочки риби після маринування наколюють на вилку або кухарську голку, занурюють у тісто кляр, потім швидко опускають у гарячий фритюр і смажать 3-5 хв. Готова підсмажена риба спливає на поверхню фритюру, її

виймають шумівкою, перекладають у друшляк або сито для стікання жиру.

Вимоги до якості

Рибу в тісті подають по 6-8 шматочків на порцію. Шматочки риби добре просмажені і соковиті. Тісто – пористе і пухке. Колір світло-золотистий.  

Правила відпуску

Перед подаванням рибу викладають на блюдо або тарілку, покриті вирізаною паперовою серветкою у вигляді піраміди, поряд кладуть скибочки лимона, прикрашають гілочками зелені петрушки (фрі). Окремо подають соус майонез з корнішонами або томатний.

 

 

 

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Верхова Олена
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
14 серпня 2018
Переглядів
17234
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку