Технологічна карта Трубочки рибні

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

179

86

з напівфабрикатів: судак

119

86

Для начинки: яйця

10

Цибуля зелена

6

5

або цибуля ріпчаста

6

5

Петрушка (зелень)

4

3

Сметана

5

Маса начинки

23

Борошно пшеничне

5

Яйця

7

Сухарі пшеничні мелені

12

Маса напівфабрикату

125

Олія

12

Маса смажених трубочок

110

Гарнір

150

Масло вершкове або маргарин столовий

6

Вихід

266

Перегляд файлу

Технологічна карта

Трубочки рибні

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

179

86

з напівфабрикатів: судак

119

86

Для начинки: яйця

 

10

Цибуля зелена

6

5

або цибуля ріпчаста

6

5

Петрушка (зелень)

4

3

Сметана

 

5

Маса начинки

 

23

Борошно пшеничне

 

5

Яйця

 

7

Сухарі пшеничні мелені

 

12

Маса напівфабрикату

 

125

Олія

 

12

Маса смажених трубочок

 

110

Гарнір

 

150

Масло вершкове або маргарин столовий

 

6

Вихід

 

266

Технологія приготування

   Підготовлений напівфабрикат у вигляді трубочок обкачують у борошні, змочують у збитих яйцях, обкачують у сухарях і смажать у жирі 5-10 хв. до утворення на поверхні золотистої кірочки. Потім виймають шумівкою у сито, дають стекти жиру, кладуть на сковороду і доводять до готовності у жаровій шафі (2-3 хв.).

Вимоги до якості

У  виробів, смажених у фритюрі, поверхнева кірочка злегка хрустка, але не суха, без відставання паніровки. Колір на розрізі – від білого до сірого. Консистенція м'яка, соковита. Гарнір укладений акуратно. Страва прикрашена зеленню петрушки фрі, скибочкою лимона.

Правила відпуску

Перед подаванням на підігріту тарілку кладуть гарнір – картопляне пюре, збоку – смажену трубочку, яку поливають вершковим маслом або маргарином. Страву прикрашають зеленню петрушки фрі, скибочками лимона.  

 

 

 

 

 

docx
Додано
14 серпня 2018
Переглядів
5163
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку