Технологічна карта М'ясо пікантне

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Яловичина (вирізка)

216

159

Жир тваринний топлений харчовий

10

Маса смаженого м'яса

100

Цибуля ріпчаста

36

30

Маргарин столовий

12

Маса пасерованої цибулі

22

Майонез

15

Сир твердий

7

Гарнір

150

Вихід

190

Перегляд файлу

Технологічна карта

М'ясо пікантне

Сировина

Брутто

Нетто

Яловичина (вирізка)

216

159

Жир тваринний топлений харчовий

 

10

Маса смаженого м'яса

 

100

Цибуля ріпчаста

36

30

Маргарин столовий

 

12

Маса пасерованої цибулі

 

22

Майонез

 

15

Сир твердий

 

7

Гарнір

 

150

Вихід

 

190

 

Технологія приготування

 Вирізку яловичини, нарізану на шматочки (1 шт. на порцію) 0,5 см завтовшки, злегка відбивають, солять, посипають чорним перцем, обсмажують на добре розігрітій з жиром сковороді з обох боків до рум'яної кірочки. Обсмажені шматочки м'яса перекладають на змащений жиром лист з високими бортиками в один ряд. На середину кожного шматочка м'яса кладуть пасеровану ріпчасту цибулю, нарізану соломкою, поливають майонезом, посипають твердим тертим сиром і запікають у жаровій шафі 10-15 хв. при температурі

 200 °С.

Вимоги до якості

Запечені м'ясні страви під підливою мають рум'яну кірочку, консистенція м'яка, соковита. Не допускається висихання підливи.

Колір на розрізі світло-коричневий. Смак і запах властиві запеченим продуктам з ароматом підливи і спецій.

Правила відпуску

Готове м'ясо подають з комбінованим овочевим гарніром.

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
9486
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку