Технологічна карта Січеники старовинні

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Яловичина (котлетне м'ясо)

120

88

Цибуля ріпчаста

19

14

Маса смаженої цибулі

7

Яйця

32

Смалець

20

Сухарі

8

Маса напівфабрикату

135

Маса готових січеників

120

Гарнір

150

Вихід

270

Перегляд файлу

Технологічна карта

Січеники старовинні

Сировина

Брутто

Нетто

Яловичина (котлетне м'ясо)

120

88

Цибуля ріпчаста

19

14

Маса смаженої цибулі

 

7

Яйця

 

32

Смалець

 

20

Сухарі

 

8

Маса напівфабрикату

 

135

Маса готових січеників

 

120

Гарнір

 

150

Вихід

 

270

 

Технологія приготування

  Підготовлене м'ясо яловичини січуть ножем або пропускають через м`ясорубку. Цибулю шаткують, обсмажують на смальці, вибивають на неї сирі яйця, розмішують, смажать рідку яєчню, охолоджують її і вливають у січене м'ясо. Масу перемішують і січуть або пропускають через м`ясорубку, солять, додають мелений перець, знову перемішують, вибивають. Підготовлену масу порціонують, формують січеники яйцевидно-приплюснутої форми, обкачують у сухарях. Використовують для смаження основним способом.

 

Вимоги до якості

Смак у міру солоний, із запахом спецій. Колір на розрізі темно-сірий.

 

Правила відпуску

Готові січеники подають з картоплею вареною, картопляним пюре, картоплею смаженою, комбінованим овочевим гарніром, поливши жиром і соком, які виділилися при смаженні.

 

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
4728
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку