Технологічна карта Свинина запечена з локшиною

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина (тазостегнова частина)

129

110

Жир тваринний топлений харчовий

8

Маса готового м'яса

75

Цибуля ріпчаста

36

30

Морква

19

15

Локшина домашня

53

Маргарин

5

Маса вареної локшини

250

Яйця

10

Маргарин для змащування горщика

1

Вихід

250

Перегляд файлу

Технологічна карта

Свинина запечена з локшиною

Сировина

Брутто

Нетто

Свинина (тазостегнова частина)

129

110

Жир тваринний топлений харчовий

 

8

Маса готового м'яса

 

75

Цибуля ріпчаста

36

30

Морква

19

15

Локшина домашня

 

53

Маргарин

 

5

Маса вареної локшини

 

250

Яйця

 

10

Маргарин для змащування горщика

 

1

Вихід

 

250

 

Технологія приготування

   Свинину нарізують дрібними шматочками (5-6 шт. на порцію масою 15-20 г), солять, обсмажують до утворення рум'яної кірочки, додають ріпчасту цибулю і моркву, нарізані соломкою, і смажать до готовності під кришкою.

Локшину домашню відварюють у підсоленій воді до готовності, відкидають, перемішують із розтопленим маргарином.

У порціонний горщик укладають шматочки м'яса разом з овочами, локшину, перемішують, заливають збитими яйцями і запікають 5-7 хв.

Вимоги до якості

Запечені м'ясні страви під підливою мають рум'яну кірочку, консистенція м'яка, соковита. Не допускається висихання підливи. Колір на розрізі світло-коричневий. Смак і запах властиві запеченим продуктам з ароматом підливи і спецій.

Правила відпуску

Відпускають у горщиках.

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
4216
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку