Сировина | Брутто | Нетто |
Свинина (тазостегнова частина) | 129 | 110 |
Жир тваринний топлений харчовий | 8 | |
Маса готового м'яса | 75 | |
Цибуля ріпчаста | 36 | 30 |
Морква | 19 | 15 |
Локшина домашня | 53 | |
Маргарин | 5 | |
Маса вареної локшини | 250 | |
Яйця | 10 | |
Маргарин для змащування горщика | 1 | |
Вихід | 250 |
Технологічна карта
Свинина запечена з локшиною
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Свинина (тазостегнова частина) |
129 |
110 |
Жир тваринний топлений харчовий |
|
8 |
Маса готового м'яса |
|
75 |
Цибуля ріпчаста |
36 |
30 |
Морква |
19 |
15 |
Локшина домашня |
|
53 |
Маргарин |
|
5 |
Маса вареної локшини |
|
250 |
Яйця |
|
10 |
Маргарин для змащування горщика |
|
1 |
Вихід |
|
250 |
Технологія приготування
Свинину нарізують дрібними шматочками (5-6 шт. на порцію масою 15-20 г), солять, обсмажують до утворення рум'яної кірочки, додають ріпчасту цибулю і моркву, нарізані соломкою, і смажать до готовності під кришкою.
Локшину домашню відварюють у підсоленій воді до готовності, відкидають, перемішують із розтопленим маргарином.
У порціонний горщик укладають шматочки м'яса разом з овочами, локшину, перемішують, заливають збитими яйцями і запікають 5-7 хв.
Вимоги до якості
Запечені м'ясні страви під підливою мають рум'яну кірочку, консистенція м'яка, соковита. Не допускається висихання підливи. Колір на розрізі світло-коричневий. Смак і запах властиві запеченим продуктам з ароматом підливи і спецій.
Правила відпуску
Відпускають у горщиках.