Технологічна карта Манник

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Манна крупа

50

Масло вершкове

25

Кефір

50

Яйця

40

Цукор

25

Сода

1,2

Оцет

5

Сіль, ванілін

за смаком

Вихід

200

Перегляд файлу

Технологічна карта

Манник

Сировина

Брутто

Нетто

Манна крупа

 

50

Масло вершкове

 

25

Кефір

 

50

Яйця

 

40

Цукор

 

25

Сода

 

1,2

Оцет

 

5

Сіль, ванілін

 

за смаком

Вихід

 

200

 

Технологія приготування

 Манну крупу змішують з розтопленим вершковим маслом, кефіром, розтертими з цукром сирими яйцями, додають сіль, ванілін, соду, оцет, добре перемішують.

 Підготовлену масу викладають у змащену маслом форму або лист і випікають у жаровій шафі.

 

Вимоги до якості

 Манник має на поверхні підрум'янену кірочку без тріщин. Запах запечених каш і наповнювачів, смак у міру солодкий або солоний з присмаком наповнювачів. Колір кірочки золотистий, на розрізі властивий кольору круп (з рису і манної крупи – білий; пшона – світло-жовтий; ячної і перлової круп – світло-сірий; гречаних – коричневий) і наповнювачів, з яких приготовлена страва.

 

Правила відпуску

 Готовий манник нарізують на порції і подають із сметаною, повидлом або варенням.

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
302
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку