Технологічна карта Манник

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Манна крупа

50

Масло вершкове

25

Кефір

50

Яйця

40

Цукор

25

Сода

1,2

Оцет

5

Сіль, ванілін

за смаком

Вихід

200

Перегляд файлу

Технологічна карта

Манник

Сировина

Брутто

Нетто

Манна крупа

 

50

Масло вершкове

 

25

Кефір

 

50

Яйця

 

40

Цукор

 

25

Сода

 

1,2

Оцет

 

5

Сіль, ванілін

 

за смаком

Вихід

 

200

 

Технологія приготування

 Манну крупу змішують з розтопленим вершковим маслом, кефіром, розтертими з цукром сирими яйцями, додають сіль, ванілін, соду, оцет, добре перемішують.

 Підготовлену масу викладають у змащену маслом форму або лист і випікають у жаровій шафі.

 

Вимоги до якості

 Манник має на поверхні підрум'янену кірочку без тріщин. Запах запечених каш і наповнювачів, смак у міру солодкий або солоний з присмаком наповнювачів. Колір кірочки золотистий, на розрізі властивий кольору круп (з рису і манної крупи – білий; пшона – світло-жовтий; ячної і перлової круп – світло-сірий; гречаних – коричневий) і наповнювачів, з яких приготовлена страва.

 

Правила відпуску

 Готовий манник нарізують на порції і подають із сметаною, повидлом або варенням.

 

 

 

 

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Беспалова Дар'я Віталіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
13 серпня 2018
Переглядів
2195
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку