Технологічна карта
Яєчня з цибулею
Сировина | Брутто | Нетто |
Яйця | 80 | |
Маргарин столовий | 10 | |
Ріпчаста цибуля | 17 | 14 |
Маргарин столовий | 2 | |
Маса пасерованої цибулі | 7 | |
або цибуля зелена | 9 | 7 |
Вихід | 85 |
Технологія приготування
Ріпчасту цибулю, нарізану соломкою, пасерують, випускають на неї яйця, солять, смажать 3-5 хв. до повного загусанняТехнологічна карта
Яєчня з цибулею
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Яйця |
|
80 |
Маргарин столовий |
|
10 |
Ріпчаста цибуля |
17 |
14 |
Маргарин столовий |
|
2 |
Маса пасерованої цибулі |
|
7 |
або цибуля зелена |
9 |
7 |
Вихід |
|
85 |
Технологія приготування
Ріпчасту цибулю, нарізану соломкою, пасерують, випускають на неї яйця, солять, смажать 3-5 хв. до повного загусання білка.
При приготуванні яєчні із зеленою цибулею спочатку смажать натуральну яєчню, а наприкінці смаження її посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Вимоги до якості
Яєчня зберігає форму і має напіврідкий жовток. Краї яєчні не підсушені.
Правила відпуску
Подають яєчню у порційній сковороді, яку ставлять на покриту паперовою серветкою закусочну тарілку або перекладають у тарілку, поливають вершковим маслом, посипають подрібненою зеленню.
Яєчня з цибулею
Технологія приготування
Ріпчасту цибулю, нарізану соломкою, пасерують, випускають на неї яйця, солять, смажать 3-5 хв. до повного загусання білка.
При приготуванні яєчні із зеленою цибулею спочатку смажать натуральну яєчню, а наприкінці смаження її посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Подають яєчню у порційній сковороді, яку ставлять на покриту паперовою серветкою закусочну тарілку або перекладають у тарілку, поливають вершковим маслом, посипають подрібненою зеленню.