Технологічна карта Яєчня з цибулею

Про матеріал

Технологічна карта

Яєчня з цибулею

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

80

Маргарин столовий

10

Ріпчаста цибуля

17

14

Маргарин столовий

2

Маса пасерованої цибулі

7

або цибуля зелена

9

7

Вихід

85

Технологія приготування

Ріпчасту цибулю, нарізану соломкою, пасерують, випускають на неї яйця, солять, смажать 3-5 хв. до повного загусання
Перегляд файлу

Технологічна карта

Яєчня  з цибулею

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

 

80

Маргарин столовий

 

10

Ріпчаста цибуля

17

14

Маргарин столовий

 

2

Маса пасерованої цибулі

 

7

або цибуля зелена

9

7

Вихід

 

85

Технологія приготування

   Ріпчасту цибулю, нарізану соломкою, пасерують, випускають на неї яйця, солять, смажать 3-5 хв. до повного загусання білка.

При приготуванні яєчні із зеленою цибулею спочатку смажать натуральну яєчню, а наприкінці смаження її посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею.                            

Вимоги до якості

Яєчня зберігає форму і має напіврідкий жовток. Краї яєчні не підсушені.

Правила відпуску

Подають яєчню у порційній сковороді, яку ставлять на покриту паперовою серветкою закусочну тарілку або перекладають у тарілку, поливають вершковим маслом, посипають подрібненою зеленню.

 

 

 

 

 

Яєчня  з цибулею

Технологія приготування

   Ріпчасту цибулю, нарізану соломкою, пасерують, випускають на неї яйця, солять, смажать 3-5 хв. до повного загусання білка.

При приготуванні яєчні із зеленою цибулею спочатку смажать натуральну яєчню, а наприкінці смаження її посипають дрібно нарізаною зеленою цибулею.                            

Подають яєчню у порційній сковороді, яку ставлять на покриту паперовою серветкою закусочну тарілку або перекладають у тарілку, поливають вершковим маслом, посипають подрібненою зеленню.

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
3180
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку