Технологічна картка
Кавовий кулер
Горілка 15мл
Лікер ково вий 15мл
Вершки 15мл
Кава чорна холодна 100мл
Спіраль із цедри апельсина 35г
Вихід: 145/35
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють кавою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.
Правила відпуску
Подають кулери з соломкою.
Кавовий кулер
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють кавою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.
Подають кулери з соломкою.