Технологічна картка Кавовий кулер

Про матеріал
Кавовий кулер Горілка 15мл Лікер ково вий 15мл Вершки 15мл Кава чорна холодна 100мл Спіраль із цедри апельсина 35г Вихід: 145/35 Технологія приготування
Перегляд файлу

 

Технологічна картка

Кавовий кулер

 

Горілка                                                             15мл

Лікер ково   вий                                               15мл

Вершки                                                             15мл

Кава чорна холодна                                         100мл

Спіраль із цедри апельсина                              35г

 

Вихід:                                                            145/35

 

 

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють кавою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

 

Правила відпуску

Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кавовий кулер

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють кавою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
29 липня 2019
Переглядів
397
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку