Технологічна картка Тонік кулер

Про матеріал
Тонік кулер Горілка 35мл Сік лимонний 15мл Лікер вишневий 10мл Напій «Тонік» 100мл Спіраль із цедри апельсина 35г Вихід: 160/35 Технологія приготування Готують в шейкері з подрібненим ль
Перегляд файлу

Технологічна картка

Тонік кулер

 

Горілка                                                             35мл

Сік лимонний                                                  15мл

Лікер вишневий                                               10мл

Напій  «Тонік»                                                100мл

Спіраль із цедри апельсина                              35г

 

Вихід:                                                            160/35

 

 

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють напоєм «Тонік» . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

 

Правила відпуску

Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тонік кулер

 

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють напоєм «Тонік» . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

Подають кулери з соломкою.