Технологічна картка
Тонік кулер
Горілка 35мл
Сік лимонний 15мл
Лікер вишневий 10мл
Напій «Тонік» 100мл
Спіраль із цедри апельсина 35г
Вихід: 160/35
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють напоєм «Тонік» . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.
Правила відпуску
Подають кулери з соломкою.
Тонік кулер
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють напоєм «Тонік» . Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.
Подають кулери з соломкою.