Технологічні картки з теми "Приготування напівфабрикатів з м’яса"

Про матеріал
1.2. Технологічні картки приготування напівфабрикатів з м’яса Технологічна картка № 1 Назва страви: М'ясо шпиговане Підстава:«Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів р. № 1.262»
Перегляд файлу

1.2.  Технологічні картки приготування

напівфабрикатів з м’яса

 

Технологічна картка № 1

Назва страви: М'ясо шпиговане

Підстава:«Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів р. № 1.262»

 

 

Назва сировини

Брутто,г

Нетто,г

1

Свинина (тазостегнова частина)

129

110

2

Цибуля ріпчаста

30

25

3

Часник

3

2

4

Оцет 9 %

5

5

5

М’ята суха

1

1

6

Жир тваринний топлений харчовий

5

5

7

Маса готового шпигованого м’яса

-

85

Вихід                                                                                               85

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка № 2

Назва страви: Котлети натуральні

Підстава «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів р№602»

 

Назва сировини

Брутто,г

Нетто,г

1

Свинина (корейка)

159

105

2

Маса реберної кісточки

20

20

3

Жир тваринний топлений хар­човий

7

7

4

Маса смажених котлет

-

92

  Вихід                                                                                            92

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка № 3

Назва страви: Свинина, смажена порціонними шматочками (ескалоп).

Підстава «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів р № 606»

 

Назва сировини

Брутто,г

Нетто,г

1

Свинина

147

125

2

Жир тваринний топлений харчовий

7

7

3

Сіль

1

1

4

Маса смаженого ескалопа

-

85

Вихід                                                                                               85

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка № 4

Назва страви: Крученики волинські

Підстава «Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів р №1.268»

 

Назва сировини

Брутто,г

Нетто,г

1

Яловичина

170

125

Для начинки

2

Капуста білоголова свіжа

63

50

3

Цибуля ріпчаста

10

8

4

Маргарин столовий

4

4

5

Маса начинки

-

40

6

Маса напівфабрикату

-

167

7

Жир тваринний топлений харчовий

5

5

8

Сало шпик

26

25

9

Маса кручеників з салом

-

140

Вихід                                                                                                  140

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка № 5

Назва страви: Піджарка

Підстава «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів р № 599»

 

Назва сировини

Брутто,г

Нетто,г

1

Яловичина

162

119

2

 Маса смаженого м’яса

-

75

3

Цибуля ріпчаста

36

30

4

Жир тваринний топлений харчовий

10

10

5

Маса пасерова­ної цибулі

-

15

6

Томатне пюре

15

15

Вихід                                                                                                  100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
6 грудня 2021
Переглядів
1749
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку