1.2. Технологічні картки приготування
напівфабрикатів з м’яса
Технологічна картка № 1
Назва страви: М'ясо шпиговане
Підстава:«Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів р. № 1.262»
№ |
Назва сировини |
Брутто,г |
Нетто,г |
1 |
Свинина (тазостегнова частина) |
129 |
110 |
2 |
Цибуля ріпчаста |
30 |
25 |
3 |
Часник |
3 |
2 |
4 |
Оцет 9 % |
5 |
5 |
5 |
М’ята суха |
1 |
1 |
6 |
Жир тваринний топлений харчовий |
5 |
5 |
7 |
Маса готового шпигованого м’яса |
- |
85 |
Вихід 85 |
Технологічна картка № 2
Назва страви: Котлети натуральні
Підстава «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів р№602»
№ |
Назва сировини |
Брутто,г |
Нетто,г |
1 |
Свинина (корейка) |
159 |
105 |
2 |
Маса реберної кісточки |
20 |
20 |
3 |
Жир тваринний топлений харчовий |
7 |
7 |
4 |
Маса смажених котлет |
- |
92 |
Вихід 92 |
Технологічна картка № 3
Назва страви: Свинина, смажена порціонними шматочками (ескалоп).
Підстава «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів р № 606»
№ |
Назва сировини |
Брутто,г |
Нетто,г |
1 |
Свинина |
147 |
125 |
2 |
Жир тваринний топлений харчовий |
7 |
7 |
3 |
Сіль |
1 |
1 |
4 |
Маса смаженого ескалопа |
- |
85 |
Вихід 85 |
Технологічна картка № 4
Назва страви: Крученики волинські
Підстава «Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів р №1.268»
№ |
Назва сировини |
Брутто,г |
Нетто,г |
1 |
Яловичина |
170 |
125 |
Для начинки |
|||
2 |
Капуста білоголова свіжа |
63 |
50 |
3 |
Цибуля ріпчаста |
10 |
8 |
4 |
Маргарин столовий |
4 |
4 |
5 |
Маса начинки |
- |
40 |
6 |
Маса напівфабрикату |
- |
167 |
7 |
Жир тваринний топлений харчовий |
5 |
5 |
8 |
Сало шпик |
26 |
25 |
9 |
Маса кручеників з салом |
- |
140 |
Вихід 140 |
Технологічна картка № 5
Назва страви: Піджарка
Підстава «Збірник рецептур страв та кулінарних виробів р № 599»
№ |
Назва сировини |
Брутто,г |
Нетто,г |
1 |
Яловичина |
162 |
119 |
2 |
Маса смаженого м’яса |
- |
75 |
3 |
Цибуля ріпчаста |
36 |
30 |
4 |
Жир тваринний топлений харчовий |
10 |
10 |
5 |
Маса пасерованої цибулі |
- |
15 |
6 |
Томатне пюре |
15 |
15 |
Вихід 100 |