1.2. Технологічні картки
Технологічна картка №1
Назва страви:«Борщ»
Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №175, стор.71 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).
№ |
Сировина |
|
|
Брутто,г |
Нетто,г |
||
1. |
Буряк |
80 |
64 |
2. |
Капуста білоголова |
60 |
48 |
3. |
Морква |
20 |
16 |
4. |
Петрушка (корінь) |
5,2 |
4 |
5. |
Ріпчаста цибуля |
19,2 |
16 |
6. |
Томатне пюре |
12 |
12 |
7. |
Кулінарний жир |
8 |
8 |
8. |
Цукор |
4 |
4 |
9. |
Оцет |
6,4 |
6,4 |
10 |
Бульйон |
320 |
320 |
|
Вихід |
|
400 |
Технологічна картка № 2
Назва страви:«Борщ з капустою та картоплею»
Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №176, стор.71 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).
№ |
Сировина |
|
|
Брутто,г |
Нетто,г |
||
1. |
Буряк |
80 |
64 |
2. |
Капуста білоголова |
40 |
32 |
3. |
Морква |
20 |
16 |
4. |
Петрушка (корінь) |
5,2 |
4 |
5. |
Ріпчаста цибуля |
19,2 |
16 |
6. |
Томатне пюре |
12 |
12 |
7. |
Кулінарний жир |
8 |
8 |
8. |
Цукор |
4 |
4 |
9. |
Оцет |
6,4 |
6,4 |
10. |
Бульйон |
320 |
320 |
11. |
Картопля |
42,8 |
32 |
|
Вихід |
|
400 |
Технологічна картка №3
Назва страви:«Борщ з квасолею»
Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №181, стор.74 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).
№ |
Сировина |
|
|
Брутто,г |
Нетто,г |
||
1. |
Буряк |
80 |
64 |
2. |
Капуста білоголова |
40 |
80 |
3. |
Морква |
50 |
32 |
4. |
Петрушка (корінь) |
5,2 |
4 |
5. |
Ріпчаста цибуля |
19,2 |
16 |
6. |
Томатне пюре |
12 |
12 |
7. |
Кулінарний жир |
8 |
8 |
8. |
Цукор |
2,4 |
2,4 |
9. |
Оцет |
6,4 |
6,4 |
10. |
Бульйон |
320 |
320 |
11. |
Квасоля |
16 |
16 |
|
Вихід |
|
400 |
Технологічна картка №4
Назва страви:«Борщ полтавський з галушками»
Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №191, стор.78 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).
№ |
Назва сировини |
|
|
Брутто, г |
Нетто, г |
||
1. |
Буряки |
60 |
48 |
2. |
Капуста білоголова свіжа |
40 |
32 |
3. |
Картопля |
85,2 |
64 |
4. |
Морква |
10 |
8 |
5. |
Петрушка (корінь) |
8,4 |
6,4 |
6. |
Цибуля ріпчаста |
4,12 |
4 |
7. |
Сало шпик |
4,16 |
4 |
8. |
Жир тваринний топлений харчовий |
4 |
4 |
9. |
Томатне пюре |
12 |
12 |
10. |
Цукор |
2,4 |
2,4 |
11. |
Оцет 3 % |
4 |
4 |
12. |
Бульйон |
280 |
280 |
|
Вихід |
|
400 |
Для галушок |
|||
13. |
Борошно пшеничне |
60 |
60 |
14. |
Яйця |
1/5 шт |
8 |
15. |
Вода |
90 |
90 |
16. |
Сіль |
2 |
2 |
|
Маса готових галушок |
- |
180 |
Технологічна картка №5
Назва страви:«Розсольник»
Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №206, стор.84 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).
№ |
Сировина |
|
|
Брутто,г |
Нетто,г |
||
1. |
Картопля |
128 |
96 |
2. |
Петрушка (корінь) |
32 |
24 |
3. |
Ріпчаста цибуля |
19,2 |
16 |
4. |
Цибуля порей |
21,2 |
16 |
5. |
Огірки солоні |
26,8 |
24 |
6. |
Щавель |
21,2 |
16 |
7. |
Маргарин столовий |
8 |
8 |
8. |
Бульйон |
300 |
300 |
|
Вихід |
|
400 |