Технологічні картки з теми "Приготування заправних супів"

Про матеріал
1.2. Технологічні картки Технологічна картка №1 Назва страви:«Борщ» Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №175, стор.71 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).
Перегляд файлу

1.2. Технологічні картки

Технологічна картка №1

Назва страви:«Борщ»

          Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №175, стор.71 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).

 

Сировина

 

Брутто,г

Нетто,г

1.

Буряк

80

64

2.

Капуста білоголова

60

48

3.

Морква

20

16

4.

Петрушка (корінь)

5,2

4

5.

Ріпчаста цибуля

19,2

16

6.

Томатне пюре

12

12

7.

Кулінарний жир

8

8

8.

Цукор

4

4

9.

Оцет

6,4

6,4

10

Бульйон

320

320

 

Вихід

 

400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка № 2

Назва страви:«Борщ з капустою та картоплею»

         Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №176, стор.71 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).

 

 

Сировина

 

Брутто,г

Нетто,г

1.

Буряк

80

64

2.

Капуста білоголова

40

32

3.

Морква

20

16

4.

Петрушка (корінь)

5,2

4

5.

Ріпчаста цибуля

19,2

16

6.

Томатне пюре

12

12

7.

Кулінарний жир

8

8

8.

Цукор

4

4

9.

Оцет

6,4

6,4

10.

Бульйон

320

320

11.

Картопля

42,8

32

 

Вихід

 

400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка №3

Назва страви:«Борщ з квасолею»

         Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №181, стор.74 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).

 

 

Сировина

 

Брутто,г

Нетто,г

1.

Буряк

80

64

2.

Капуста білоголова

40

80

3.

Морква

50

32

4.

Петрушка (корінь)

5,2

4

5.

Ріпчаста цибуля

19,2

16

6.

Томатне пюре

12

12

7.

Кулінарний жир

8

8

8.

Цукор

2,4

2,4

9.

Оцет

6,4

6,4

10.

Бульйон

320

320

11.

Квасоля

16

16

 

Вихід

 

400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка №4

Назва страви:«Борщ полтавський з галушками»

          Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №191, стор.78 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).

Назва сировини

 

Брутто, г

Нетто, г

1.

Буряки

60

48

2.

Капуста білоголова свіжа

40

32

3.

Картопля

85,2

64

4.

Морква

10

8

5.

Петрушка (корінь)

8,4

6,4

6.

Цибуля ріпчаста

4,12

4

7.

Сало шпик

4,16

4

8.

Жир тваринний топлений харчовий

4

4

9.

Томатне пюре

12

12

10.

Цукор

2,4

2,4

11.

Оцет 3 %

4

4

12.

Бульйон

280

280

 

Вихід

 

400

Для галушок

13.

Борошно пшеничне 

60

60

14.

Яйця

1/5 шт

8

15.

Вода

90

90

16.

Сіль

2

2

 

Маса готових галушок

-

180

Технологічна картка №5

Назва страви:«Розсольник»

         Підстава: Збірник рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Рецептура №206, стор.84 (наказ № 310 від 12 грудня 1980).

 

Сировина

 

Брутто,г

Нетто,г

1.

Картопля

128

96

2.

Петрушка (корінь)

32

24

3.

Ріпчаста цибуля

19,2

16

4.

Цибуля порей

21,2

16

5.

Огірки солоні

26,8

24

6.

Щавель

21,2

16

7.

Маргарин столовий

8

8

8.

Бульйон

300

300

 

Вихід

 

400

 

 

 

 

 

docx
Додано
6 грудня 2021
Переглядів
869
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку