Тестове завдання для перевірки знань з теми: «Первинна обробка м’яса»

Про матеріал
Тестове завдання для поточного контролю знань учнів професійно-технічних навчальних закладів з теми:"Первинна обробка м’яса"
Перегляд файлу

Тестове завдання для перевірки знань з теми «Первинна обробка м’яса»:

  1. В якому з цехів обробляють м'ясо та м’ясні продукти?
  1. Овочевому.
  2. Заготівельному.
  3. М'ясо-рибному.
  1. Які бувають способи розморожування м’яса?
  1. Повільний і швидкий.
  2. Помірний і прискорений.
  3. Маленький і великий.
  1.  Який спосіб розморожування м’яса найбільш правильний?
  1. У холодній воді.
  2. У гарячій воді.
  3. На повітрі.
  1. Якої температури повинна бути вода для миття м’яса?
  1. 10-12оС.
  2. 20-38оС.
  3. 50-60оС.
  1. Якої температури повинна бути вода для ополіскування м’яса?
  1. 50-60оС.
  2. 20-38оС.
  3. 10-12оС.
  1. Яка температура циркулюючого повітря, яким обсушують туші?
  1. 1-6оС.
  2. 10-12оС.
  3. 50-60оС.
  1. Скільки годин триває процес обсушування м’ясних туш?
  1. 1,5-2 години.
  2. 2-3 години.
  3. 3-4 години.
  1. Що роблять з м’ясними тушами після обсушування?
  1. Зачишають.
  2. Жилкують.
  3. Ділять на відруби.
  1. Як сортують зачищене м'ясо?
  1. За розміром.
  2. За кулінарним призначенням.
  3. За кольором.
  1.  Яке м'ясо використовують для смаження?
  1. З великою кількістю сполучної тканини.
  2.  З маленькою кількістю сполучної тканини.
  3. З великим вмістом жиру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповіді до тестового завдання «Первинна обробка овочів»:

 

1.

С.

2.

А.

3.

С.

4.

В.

5.

С.

6.

А.

7.

А.

8.

С.

9.

В.

10.

В.

 

 

docx
Додано
16 березня 2020
Переглядів
584
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку