Тестові запитання з теми "Виготовлення виробів з пряничного тіста"

Про матеріал
Тестові питання для закріплення знань по темі " Приготування виробів з пряничного тіста" з предмету "Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства" для здобувачів освіти професійно-технічних навчальних закладів.
Перегляд файлу

ТЕСТОВІ  ЗАВДАННЯ  З  ТЕМИ

« Приготування виробів з пряничного тіста »

1. Столи для розробки пряничного тіста - …

а) посипають борошном

б) змащують олією

в) збризкують водою

2. Перед випіканням пряників слід…

а) залишити їх для розстоювання

б) змастити поверхню яйцем

в) прибрати з їх поверхні зайве борошно

3. Від чого залежить температура випікання виробів?

а) від товщини тіста

б) від форми пряників

в) від сировини, що входить до складу тіста

4. Вироби з порожнинами на «підошві»

а) багато розпушувачів

б) недостатній час випікання

в) висока температура випікання

5. Коржики «Цукрові» мають таку назву, тому що -…

а) у тісті збільшено норму закладання цукру

б) готові вироби обкачують у цукровій пудрі

в) поверхня виробів посипана цукром

6. Для м’ятних пряників використовують -…

а) м’ятну олію

б) м’ятну есенцію

в) м’ятний сироп

7. До складу медового тіста не входить - …

а) цукор

б) патока

в) сода

8. Медове тісто, на відміну від пряничного має консистенцію - …

а) рідку

б) пластичну

в) густої сметани

9. Чим поєднуються випечені пласти у перекладанці медовому?

а) повидлом

б) кремом

в) тиражним сиропом

10. Для ароматизації медового тіста використовують…

а) один вид прянощів

б) суміш прянощів

в) ароматичні есенції

 

Правильні відповіді:

1-а , 2- в, 3-а , 4-б , 5-в , 6-а , 7-б , 8-в , 9-б ,10- а

docx
Додав(-ла)
Лазарєва Олена
Додано
2 червня 2022
Переглядів
260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку