Тестові завдання: Організація робочого місця кухара під час обробки риби.

Про матеріал
Тестові завдання з предмету організація виробницттва та обслуговування. Використовувати матеріал для перевірк знань здобувачів освіти.
Перегляд файлу

Тема: Організація робочого місця кухара під час обробки риби.

  1. В якому цеху обробляють рибу?

А м’ясному;

Б рибному;      

В овочевому;

Г гарячому.

А

Б

В

Г

 

 

 

 

  1. Які операції застосовують при первинній обробці риби?

А розморожування;

Б обчищання луски;

В видалення плавників;

Г смаження.

А

Б

В

Г

 

 

 

 

  1. За допомогою якого інструменту обчищають луску?

А середнім ножем кухарської трійки;

Б шкребком;

В механічним пристроєм РО;

Г виделки.

А

Б

В

Г

 

 

 

 

  1. Яке обладнання використовують в рибному цеху?

А ванни для розморожування риби;

Б механічний пристрій РО;

В столи виробничі;

Г контейнери.

А

Б

В

Г

 

 

 

 

  1. Для приготування порціонних напівфабрикатів встановлюють виробничий стіл, на якому розміщують:

А ваги, обробну дошку, ножі кухарської трійки, тару для риби,  напівфабрикаів, спецій, паніровок;

Б ваги, обробну дошку, тару для риби,  напівфабрикаів, спецій, паніровок;

В ножі кухарської трійки, тару для риби,  напівфабрикаів, спецій, паніровок;

Г ваги, обробну дошку, ножі кухарської трійки, тару для риби,  напівфабрикаів.

А

Б

В

Г

 

 

 

 

  1. Якими способами розморожують рибу?

А у воді;

Б у розчині кухонної солі

В на повітрі;

Г в електричному полі надвисокої частоти .

А

Б

В

Г

 

 

 

 

 

docx
Додано
23 грудня 2021
Переглядів
601
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку