Урок та презентація "Задачі на пропорційне ділення та їх порівняння. Ділення з остачею на круглі числа. Вирази на порядок виконання дій."

Про матеріал
Урок математики для 4 класу присв’ячений порівнянню задач на пропорційний поділ, діленню з остачею на круглі числа та встановлення порядоку виконання дій у виразах, до якого додається презентація. У презентації відображені повністю всі етапи уроку, що допоможе вчителю під час його роботи.
Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Понзель Тетяна Михайлівна
    У прагненні успіху немає меж і кордонів, є нові висоти. Отже, маємо перше «не треба». Не треба перетворювати учня на пацієнта. Як один із напрямків методичного оновлення уроків у початкових класах використовують проведення на їх основі інтеграції навчального матеріалу з кількох предметів, об’єднаних навколо однієї теми. Цей підхід сприяє інформаційному збагаченню сприймання, мислення і почуттів учнів завдяки залученню цікавого матеріалу, що дає змогу з різних сторін пізнати якесь явище, поняття, досягнути цілісності знань, розкрити творчі здібності.Парадоксально, але факт: часто саме намагання врахувати всі вимоги до «демократичного й гуманістично­го» уроку призводить до ще більшої дезорієнтації дитини в просторі уроку. Але цей урок був не просто вдалий,а надзвичайно цікавий та захоплюючий .
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Пов’язані теми
Математика, Розробки уроків
НУШ
Додано
5 лютого 2019
Переглядів
2347
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку