Урок узагальнення знань "Усна народна творчість"

Про матеріал
Урок узагальнення знань з літературного читання у 2 класі на тему "Усна народна творчість"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок узагальнення знань “Усна народна творчість” Підготувала: Колісніченко А.В.

Номер слайду 2

Девіз уроку: Не просто слухати, а чути. Не просто дивитися, а бачити. Не просто відповідати, а міркувати. Дружно і плідно працювати.

Номер слайду 3

Чистомовка Ло-ло-ло — я люблю своє село. Ічка-ічка-ічка — протікає в ньому річка. Си-си-си — є зелені в нас ліси. Бе-бе-бе — є і небо голубе. Хи-хи-хи — ми маленькі дітлахи. Емо-емо-емо — ми природу збережемо.  

Номер слайду 4

Людина без Вітчизни як соловей без пісні. Та земля мила, де мати родила. Свій край, як рай, а чужа країна, як домовина Грудка рідної землі дорожча за золото. У чужій сторонці не так світить і сонце. Де рідний край, там і під ялиною рай. За морем тепліше, та вдома миліше.  

Номер слайду 5

1. Як називається герб нашої держави? 2. Які гори України ви знаєте? 3. Як називається найбільша річка України? 4. Який птах є символом України? 5. Столиця України? 6. Кущ-символ України? 7. Збірка віршів Т.Г.Шевченка?

Номер слайду 6

У початкових класах важливого значення набувають такі інтерактивні засоби виховання, як народні обряди та традиції, що спрямовані на розвиток творчого потенціалу особистості, кооперування та гуманізацію стосунків у колективі. Т Р И З У Б К А Р П А Т И Д Н І П Р О Л Е Л Е К А К И Ї В К А Л И Н А К О Б З А Р

Номер слайду 7

Дякую за увагу!

ppt
Додано
16 лютого 2020
Переглядів
1195
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку