Відеорепортаж «Шок!!! Вражаюча історія про сплеск дитячого патріотизму в Цибулівській ЗОШ»

Про матеріал
В прагненні підтримати наших відважних воїнів єднаються і дорослі і діти. Тому в нашій школі триває акція «Допоможемо разом воїнам АТО», проводяться теплі зустрічі зі своїми героями. Учнівським та педагогічним колективом щоразу надається волонтерська допомога у вигляді необхідних речей для наших хлопців, збираються кошти. Діти збирають теплий одяг, печуть печиво, пишуть листи, малюють малюнки в підтримку бійцям, які знаходяться на передовій. Дитячі посилки потрапляють на різні блок пости та військові частини, які захищають від терористів і найманців незалежність та територіальну цілісність України. Тому й створений відеорепортаж про сплеск дитячого патріотизму в Цибулівській школі, який ми використовуємо при проведенні виховних заходів . Даний відеоматеріал відправлений через волонтерів на різні місця бойових дій на сході України для підтримки воїнів АТО.
Перегляд файлу

Пояснювальна записка

 

В прагненні підтримати наших відважних воїнів єднаються і дорослі і діти. Тому в нашій школі триває акція «Допоможемо разом воїнам АТО», проводяться  теплі зустрічі зі своїми героями. Учнівським та педагогічним колективом щоразу надається волонтерська допомога у вигляді необхідних речей для наших хлопців, збираються кошти.

 Діти збирають теплий одяг, печуть печиво, пишуть листи, малюють малюнки в підтримку бійцям, які знаходяться на передовій. Дитячі посилки потрапляють на різні блок пости та військові частини, які захищають від терористів і найманців незалежність та територіальну цілісність України.

Тому й створений відеорепортаж  про сплеск дитячого патріотизму в Цибулівській  школі, який ми використовуємо при проведенні виховних заходів . Даний відеоматеріал відправлений через волонтерів на різні місця бойових дій на сході України для підтримки воїнів АТО.

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
4 березня 2019
Переглядів
431
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку