Візуальний супровід "Виробництво хліба"

Про матеріал
Візуальний супровід лекційного заняття на тему "Виробництво хліба" з дисципліни "Машини і обладнання для переробки с-г продукції"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ХАРАКТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ І КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Номер слайду 2

ПРОДУКЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ І КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Номер слайду 3

Номер слайду 4

ГОТОВА ПРОДУКЦІЯ

Номер слайду 5

Готова продукція

Номер слайду 6

Готова продукція

Номер слайду 7

Каравай

Номер слайду 8

Каравай

Номер слайду 9

Торт

Номер слайду 10

Шедерв виробництва

Номер слайду 11

Подова продукція

Номер слайду 12

Зберігання готової продукції

Номер слайду 13

ТЕХНОЛОГІЧНИЙПРОЦЕСВИРОБНИЦТВА ХЛІБА

Номер слайду 14

СХЕМА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

ОСНОВНОЮ СИРОВИНОЮ ДЛЯВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБА Є:- БОРОШНО-ВОДА -СІЛЬ-ДРІЖДЖІ

Номер слайду 18

ДЛЯ ДЕЯКИХ ВИРОБІВВИКОРИСТОВУЮТЬДОДАТКОВО:- СОЛОД-ІЗЮМ -МОЛОКО-ВАНІЛІН

Номер слайду 19

ОПЕРАЦІЇТЕХНОЛОГІЧНОГОПРОЦЕСУВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБА

Номер слайду 20

-ПІДГОТОВКА БОРОШНА-ПРИГОТУВАННЯ ТІСТАБРОДІННЯ-ФОРМУВАННЯ І РОЗТОЮВАННЯ ТІСТА-ВИПІКАННЯ ХЛІБА

Номер слайду 21

ПІДГОТОВКАБОРОШНА ПОЛЯГАЄ У:- ВІДЛЕЖУВАННІ -ЗІГРІВАННІ-ЗМІШУВАННІ -ПРОСІЮВАННІ

Номер слайду 22

Номер слайду 23

ПРИГОТУВАННЯПШЕНИЧНОГО ТІСТА

Номер слайду 24

ІСНУЄ ДВА МЕТОДИ ВИГОТОВЛЕННЯ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА:-ОПАРНИЙ-БЕЗОПАРНИЙ

Номер слайду 25

ПРИ ОПАРНОМУ МЕТОДІ ТІСТО ГОТУЮТЬ У ДВІ ФАЗИ:-ПРИГОТУВАННЯ ОПЕРИ-ПРИГОТУВАННЯ ТІСТА

Номер слайду 26

Номер слайду 27

ПРИ БЕЗОПАРНОМУ МЕТОДІ ТІСТО ГОТУЮТЬ ОДРАЗУ,ЗМІШУЮЧИ ВСІКОМПОНЕНТИОДНОЧАСНО

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

ТІСТО ГОТУЮТЬ В ТІСТОМІСИЛЬНИХ МАШИНАХ

Номер слайду 31

ТІСТОМІСИЛЬНІМАШИНИ

Номер слайду 32

Загальний вид тістомісильної машини

Номер слайду 33

Чаша з місильним механізмом

Номер слайду 34

Пересувна тістомісильна машина

Номер слайду 35

Робота тістомісильної машини

Номер слайду 36

Готове тісто

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Загальний вид місильних елементів

Номер слайду 40

Загальний вид місильних елементів

Номер слайду 41

Тістоміс спіральний

Номер слайду 42

ТІСТОДІЛИЛЬНІ МАШИНИ

Номер слайду 43

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯБРОДІННЯ ТІСТО ДІЛЯЮТЬ НА ПОРЦІЇ

Номер слайду 44

ТІСТО ДІЛЯЮТЬ НА ПОРЦІЇНА ТІСТОДІЛИЛЬНИХМАШИНАХ

Номер слайду 45

ЗАГАЛЬНИЙ ВИДТІСТОДІЛИЛЬНОЇМАШИНИ

Номер слайду 46

Тістоділительна машина W & P PAR

Номер слайду 47

Тістоділильна машина А2-ХПО/5 1–ділильний пристрій;2–стрічковий конвеєр;3–підсипач борошна;4–приймальний отвір;5–пульт керування;6–механізм регулювання 7 – станина

Номер слайду 48

ПОДІЛ ТІСТА НА КУСКИ ВИКОНУЄТЬСЯ НА ТІСТОПОДІЛЬНИХ МАШИНАХ ПО ОБ'ЄМНОМУ ПРИНЦИП

Номер слайду 49

Номер слайду 50

Номер слайду 51

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯРОЗТОЮВАННЯ ТІСТА

Номер слайду 52

ПІСЛЯ ФОРМУВАННЯ ПОРЦІЙ ТІСТО ПРОХОДИТЬ ОПЕРАЦІЮРОЗТОЮВАННЯ (ОСТАТОЧНЕ БРОДІННЯ)

Номер слайду 53

РОЗТОЮВАННЯ ПРОВОДЯТЬ ПРИ ТЕМПЕРАТУРІ 35-40° І ВІДНОСНІЙВОЛОГОСТІ 75-85% В ШАФАХ ЧИ ВАГОНЕТКАХ-ЕТАЖЕРКАХ

Номер слайду 54

Розстоювальна камера WIESHEU GS 124 M

Номер слайду 55

Розстоювальна камера РТ-12

Номер слайду 56

Шафа розстоювання РТ-20

Номер слайду 57

ХЛІБОПЕКАРСЬКіПЕЧі

Номер слайду 58

ПІСЛЯ РОЗТОЮВАННЯ ТІСТА ПРОВОДЯТЬ ВИПІКАННЯ ХЛІБА В ХЛІБОПЕКАРСЬКИХПЕЧАХ

Номер слайду 59

ПІЧ ХЛІБОПЕКАРСЬКА – ОБЛАДНАННЯ, ПРИЗНАЧЕНЕ ДЛЯ ВИПІКАННЯ ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ.

Номер слайду 60

ГІГРОТЕРМІЧНА ОБРОБКА ТА ВИПІКАННЯ ТІСТОВИХ ЗАГОТОВОК ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ В РОБОЧІЙ КАМЕРІ ПЕЧІ

Номер слайду 61

В РОТАЦІЙНИХ ПЕЧАХОБІГРІВ ПЕКАРНОЇ КАМЕРИ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ТЕНИ, ГАРЯЧЕ ПОВІТРЯ З ЯКИХ ПОДАЄТЬСЯ ВЕНТИЛЯТОРОМ (КОНВЕКЦІЯ)

Номер слайду 62

ДЕЯКІ ПЕЧІ МАЮТЬ НЕЗАЛЕЖНІ ЕЛЕМЕНТИ УПРАВЛІННЯ, ПАРОГЕНЕРАТОР, ТЕНИ

Номер слайду 63

ПОДОВІ ПЕЧІ МОЖУТЬ СКЛАДАТИСЯ З 1, 2, 3 АБО 4-Х ЯРУСІВ

Номер слайду 64

ТУНЕЛЬНІ ПЕЧІ УНІВЕРСАЛЬНІ І ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ДЛЯ БЕЗПЕРЕРВНОЇ ВИПІЧКИ БУДЬ-ЯКИХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ І КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Номер слайду 65

ОСНОВНІ ОЗНАКИ КЛАСИФІКАЦІЇ ПЕЧІ:-ПРОДУКТИВНІСТЮ,-АСОРТИМЕНТОМ,-СПОСОБОМ ПІДВОДУ ТЕПЛА

Номер слайду 66

ЗА КОНФІГУРАЦІЄЮ ПЕЧІ:-ТУПИКОВІ (ОДНО- І БАГАТОЯРУСНІ, ЕТАЖЕРКОВІ, БАРАБАННІ, РОТОРНІ, КІЛЬЦЕВІ)

Номер слайду 67

-НАСКРІЗНІ (ПРОХІДНІ, КОРИДОРНІ, ТУНЕЛЬНІ)

Номер слайду 68

НА НЕВЕЛИКИХ ВИРОБНИЦТВАХ ЗНАХОДЯТЬ ЗАСТОСУВАННЯ КОНВЕКЦІЙНІ ПЕЧІ АБО СТЕЛАЖНІ ПЕЧІ

Номер слайду 69

Конвекційна піч

Номер слайду 70

Піч конвейційна пересувна

Номер слайду 71

Тунельна піч

Номер слайду 72

Піч на дровах для піци

Номер слайду 73

Піч на дровах для піци

Номер слайду 74

Транспортер готової продукції

Номер слайду 75

Промислова піч

Номер слайду 76

Піч А2-ХПК

Номер слайду 77

Піч ротаційна

Номер слайду 78

Схема роботи печі при випіканні

Номер слайду 79

ПАРОГЕНЕРАТОР

Номер слайду 80

ПАРОГЕНЕРАТОРИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ ВИПІКАННЯ ХЛІБА

Номер слайду 81

Номер слайду 82

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА НА ПОТОКОВИХ ЛІНІЯХ

Номер слайду 83

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА НА ПОТОКОВИХ ЛІНІЯХ ПРИЗНАЧЕНЕ ДЛЯ ВИПІКАННЯ, ЗМІШУВАННЯ, ДІЛЕННЯ ТІСТА

Номер слайду 84

У ХЛІБОПЕКАРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДВА ТИПИ ПОТОКОВИХ ЛІНІЙ, ЯКІ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ СТУПЕНЕМ МЕХАНІЗАЦІЇ

Номер слайду 85

ВИРОБННИЦТВО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ В АСОРТИМЕНТІ ПРОВОДИТЬСЯ НА МЕХАНІЗОВАНИХ ЛІНІЯХ З МОЖЛИВІСТЮ ПЕРЕХОДУ ЗНА ВИРОБНИЦТВО ОДНОГО ЧИ ІНШОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ

Номер слайду 86

МАСОВІ ВИДИ ПРОДУКЦІЇ (БАТОН, ХЛІБ) ВИРОБЛЯЮТЬ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ КОМПЛЕКСНО-МЕХАНІЗОВАНИХ ТА АВТОМАТИЗОВАНИХ ЛІНІЯХ

Номер слайду 87

ТЕХНОЛОГІЧНІ СТАДІЇ ПРИГОТУВАННЯ ХЛІБА

Номер слайду 88

ТЕХНОЛОГІЧНІ СТАДІЇ ПРИГОТУВАННЯ ХЛІБА:-ПІДГОТОВКА СИРОВИНИ,-ПРИГОТУВАННЯ РОЗЧИНІВ,-ДОЗУВАННЯ КОМПОНЕНТІВ, ЗАМІС І БРОДІННЯ ТІСТА,-ДІЛЕННЯ ТІСТА,-ФОРМУВАННЯ,

Номер слайду 89

-ВІДСТОЮВАННЯ,-ГІГРОТЕРМІЧНА ОБРОБКА ШМАТКІВ ТІСТА,-ОХОЛОДЖЕННЯ, БРАКУВАННЯ І ЗБЕРІГАННЯ ХЛІБА

Номер слайду 90

Номер слайду 91

Номер слайду 92

Загальний вид технологічної лінії

Номер слайду 93

Номер слайду 94

Сформований виріб та готова продукція

Номер слайду 95

Приготування тіста

Номер слайду 96

Формування виробів

Номер слайду 97

Транспортер формованого тіста

Номер слайду 98

Вивантажування готової продукції з печі

Номер слайду 99

Подача випічки із печі

Номер слайду 100

Вихід готової продукції з печі

Номер слайду 101

Транспортер готової продукції

Номер слайду 102

Формовий виріб

Номер слайду 103

Нарізання тістової маси

Номер слайду 104

Потокова лінія виробництва кондитерських виробів

Номер слайду 105

Транспортування готової продукції

Номер слайду 106

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА

Номер слайду 107

Номер слайду 108

ВИРОБНИЦТВО МАКАРОННИХ ВИРОБІВ

Номер слайду 109

Замішування тіста

Номер слайду 110

Розкачування тіста

Номер слайду 111

Нарізання тіста

Номер слайду 112

Процес виробництва

Номер слайду 113

Готова продукція

pptx
Додано
5 лютого 2021
Переглядів
815
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку