Звіт про роботу гуртків «Художня студія «Первоцвіт» та «Моделювання іграшок сувенірів» за 2018-2019 навчальний рік (ІІ півріччя)

Про матеріал
Звіт про роботу гуртків «Художня студія «Первоцвіт» та «Моделювання іграшок сувенірів» за 2018-2019 навчальний рік (ІІ півріччя)
Перегляд файлу

ЗІНЬКІВСЬКА РАЙОННА СТАНЦІЯ ЮНИХ ТЕХНІКІВ

Картинки по запросу мягкая игрушка 

 

 

 

 

 

 

 

 

Звіт про роботу гуртків

«Художня студія «Первоцвіт» та

«Моделювання іграшок сувенірів»

за 2018-2019 навчальний рік

(ІІ півріччя)

 

 

 

 

 

 

 

Керівник гуртка

Ландик Майя Іванівна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зіньків-2019


  1. Назви гуртків: «Художня студія «Первоцвіт»,

   «Моделювання іграшок сувенірів»

  1. П.І.Б. керівника гуртка: Ландик Майя Іванівна.
  2. Кількість груп, вихованців: 4 групи,

 60 вихованців.

  1. Масова та суспільна корисна робота (участь у конкурсах, змаганнях, виставках, екскурсіях тощо):

 

  •      21.01.19 — відбулося урочисте нагородження за підсумками конкурсу «Патріотизм — очима дітей» в обласному молодіжному центрі Полтавської обласної ради.

Для переможців і лауреатів конкурсу було проведено цікаве свято. Фучко Людмила (переможець в номінації «Яскравість фарб та художня виразність», 12-14 років) та Величко Лілія (номінація «Творчий підхід та смислова виразність», 6-8 років) стал активними учасниками тренінгу, підготованого організаторами.

  •      31.01.19 — на базі Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді був проведений ІІІ обласний фестиваль майстер-класів для художньої творчості дітей з особливими освітніми потребами. Ландик М.І. прийняла участь в цьому обласному заході, проводила майстер-клас для особливих дітей разом з іншими педагогами Полтави і області. Вручена «Подяка за творчий підхід та активну участь».

 

  •      Лютий — взяли участь у Міжнародному конкурсі дитячої творчості «Золотий мольберт» 2019. Переможцями заочного етапу стали Фучко Людмила та Величко Лілія, отримали запрошення до участі в очному етапі конкурсу.

 

 

   

 

 

 

 

  •      Березень — участь у Всеукраїнському конкурсі «Садок вишневий коло хати» від «Всеосвіта». Вихованці гуртків Зарудний Олег та Манойло Іванна зайняли І та ІІІ місце відповідно.

 

 

 

 

 

 

  •      6.03.19 — Ландик М.І. нагороджена Почесною Грамотою «За сумлінну працю, високу педагогічну майстерність, душевність, доброту, вагомий внесок в розвиток творчих здібностей юних зіньківчани та з нагоди 25-річчя заснування студії «Первоцвіт» і відкриття виставки робіт її вихованців «Родина «Первоцвіт» у Полтавській галереї мистецтв ім. М.Ярошенка.

  •      27.03.19 — в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці ім..І.П.Котляревського  у виставковій залі за ініціативою відділу соціокультурної діяльності було проведено цікавий потрійний захід: презентація книги Ландик М.І. та Ангелової В.В. «Незвичайне використання звичайного пластиліну», майстер-клас з одноіменною назвою та виставка робіт вихованців художньої студії «Первоцвіт», які виконані в техніці малювання пластиліном.

Захід проводила Вовченко Галина Василівна — поетеса, фотохудожник, активний громадський діяч. Учні художньої студії «Первоцвіт» Зіньківської районної станцій юних техніків. Зарудний Олег, Дахно Анастасія, Коношевич Дмитро, Статівка Ольга, Фучко Людмила, Микитенко Єсєнія були консультантами під час проведення майстер-класу.

На заході виступила Головний спеціаліст Зіньківського районного відділу освіти Гринь Т.В. Допомагали проводити захід випускники стідії Столиця Олександра та Бутенко Аліна. Гостями та учасниками заходу були педагоги закладів освіти м.Полтави, працівники культури, представники видавництв та ін..

 

  •      Березень-Квітень — серія виступів на районному радіо, присвячених до 25-річчя художньої студії «Первоцвіт»
  •      11.04.19 — на базі опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 Зіньківської районної ради Полтавської області» під час проведення курсів «Нова українська школа» для вчителів початкової школи керівником та учнями художньої студії «Первоцвіт» був проведений майстер-клас з техніки малювання пластиліном.

Зарудний Олег, Фучко Людмила, Манойло Іванна, Дахно Анастасія, Статівка Ольга, Микитенко Єсєнія старанно навчали вчителів виконувати базові елементи, аідбирати кольори, компонувати.

 

 В результаті роботи вийшли чудові композиції в незвичайній техніці.

 

  •      Квітень-Травень — участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі  «Гуманне ставлення до тварин». 3 вихованці гуртка були нагороджені грамотами благодійної організаці БФ «Щаслива Лапа», національного еколого-натуралістичного центру молоді, міністерства освіти і науки України. Зарудний Олег посів – 1 місце у номінації учні 5-7 класів, Манойло Іванна – ІІІ місце у номінації учні 5-7 класів, Коношевич Дмитро – ІІІ місце у номінації учні 5-7 класів. Ландик М.І. отримала подяку за підготовку учнів, які перемогли у конкурсі.

 

 

 

  •      Квітень-Травень — участь у відбірковому обласному етапі Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу». Вихованка гугртка Манойло Іванна нагороджена дипломом Полтавського обласного центру естетиного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради І ступеня у молодшій віковій категорії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •      Травень — Участь у святкуванні Дня Європи. Малюнок на асфальті під музичну композицію

 

 

 


  1. Методична робота:
  •     Січень-Травень 2019 року — відвідування уроків образотворчого мистецтва та трудового навчання в опорному закладі «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 Зіньківської районної ради полтавської області» з метою поглиблення знань у роботі з інтерактивним обладнанням (робота з проектором та SMART-дошкою).
  •     Січень-Червень — публікації своїх напрацювань на веб-ресурсах «Всеосвіта», «На урок» та ін..

 

  1. Творчі досягнення членів гуртків «Художня студія «Первоцвіт» та «Моделювання іграшок сувенірів» за 2 семестр.
  • Відзнака лауреатів у конкурсі «Патріотизм — очима дітей» в обласному молодіжному центрі Полтавської обласної ради. Фучко Людмила (переможець в номінації «Яскравість фарб та художня виразність», 12-14 років) та Величко Лілія (номінація «Творчий підхід та смислова виразність», 6-8 років)  
  • Переможцями заочного етапу Міжнародному конкурсі дитячої творчості «Золотий мольберт» 2019 стали Фучко Людмила та Величко Лілія.
  • Зарудний Олег зайняв І місце, а Манойло Іванна — ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Садок вишневий коло хати» від «Всеосвіта».
  • Участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі  «Гуманне ставлення до тварин». Зарудний Олег посів – 1 місце у номінації учні 5-7 класів, Манойло Іванна – ІІІ місце у номінації учні 5-7 класів, Коношевич Дмитро – ІІІ місце у номінації учні 5-7 класів.

   

  • Манойло Іванна нагороджена дипломом Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради І ступеня у молодшій віковій категорії Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу».
doc
Додано
26 березня 2020
Переглядів
613
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку