Звіт про роботу мовного табору!

Про матеріал

Звіт про роботу пришкільного мовного табору «Rainbow» з денним перебуванням при Васючинській ЗОШ 1-3ст.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пришкільний мовний табір «Rainbow» з денним перебуванням при Васючинській ЗОШ 1-3ст.

Номер слайду 2

Звіт про роботу пришкільного мовного табору «Rainbow» з денним перебуванням при Васючинській ЗОШ 1-3ст. Літо – улюблена пора дітей, це час веселих канікул, цікавого відпочинку, необхідного оздоровлення. Про захоплююче і змістовне дозвілля дбають дорослі. На сьогоднішній день  не всі родини мають можливість забезпечити відпочинок дитини в таборах за межами нашого району, таборах, розташованих в умовах заміських туристичних баз, що частково задовольняє попит населення, і тому все більшу активність набуває організація літнього відпочинку дітей у межах населеного пункту проживання. Педагогічний колектив Васючинської ЗОШ 1-3 ст. доклав чимало зусиль, щоб учні добре відпочили й оздоровилися в період літніх канікул. З 29 травня по 16 червня 2017 року працював пришкільний мовний відпочинковий табір з денним перебуванням «Веселка». Швидко проминули щасливі, наповнені приємними несподіванками дні табірної зміни. Табір «Веселка» – чарівна країна для школярів, яка гостинно відчинила свої двері для 20 дітей, що були оздоровлені в період зміни та запрошені до відпочинку у світ фантазії і творчості та збагачення новими знаннями. Радісно й жваво жилося дітям у загонах-містах: «Блискавка», «Торнадо», «Троянда», «Кока-кола».

Номер слайду 3

Створено нормативно-правову базу, пакет документів, якими керувався табір, згідно вказівок. Щоденно на лінійці підводилися підсумки результатів активності загонів, діти нагороджувалися солодкими призами. Уся робота у пришкільному мовному таборі відпочинку «Веселка» базувалася на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективних творчих дій та полягала у проведенні кожного дня змістовної цікавої активної справи. На чолі кожного загону педагог-вихователь, який забезпечував виконання дітьми розпорядку дня, організовував їх побут і спільно з іншими вихователями готував та проводив оздоровчі та виховні заходи відповідно до режиму дня та плану виховної роботи табору. Це дозволяло реалізувати всі заплановані виховні заходи. Під час перебування в літньому мовному таборі дитина змогла на заняттях англійської мови : здобути необхідні навички; непомітно подолати мовний бар’єр; удосконалити свою розмовну мову; по’єднати навчання із захопливим відпочинком тощо. Кожний загін мав гасло , пісню та свою власну речівку. Діти з великим бажанням працювали над іміджем свого загону. Ця робота сприяла мобілізації та згуртуванню, усвідомленню, що всі - члени однієї команди. Кожний ранок у таборі починався з виконання - гімну України.

Номер слайду 4

Діти були активними учасниками свят, конкурсів, ігор: «Добрий день, країно Веселкова !» (відкриття табірної зміни ), «Гей,ви хлопці-запорожці» «Арт-терапія», «Найрозумніший», «Математика навколо нас», «Показуха», «Танцювальний марафон », « Моя Україна», « Пані Чарівність» та інші. Мандрували спортивними стежинками, захоплювались шоу-програмами. Проводилися не тільки розважальні заходи, а й пізнавальні : екскурсії, походи стежинами рідного краю, до пам’ятних визначних місць села, сільської дитячої бібліотеки. Смачні обіди, які готувала Гнип.Г.І вражали розмаїттям страв, діти з задоволенням харчувалися у їдальні. Організовували змістовний відпочинок дітей в період зміни начальник табору: Балюк А.І., вихователі – Тарасюк М.М., Скарбовський Р.І., Проць О Л., Пришляк Я.Я.,Назаровець О.Е., практичний психолог- Левицька Н.М. Доброзичливе ставлення вихователів табору до вихованців, сприяла життєрадісна атмосфера, яка забезпечила повноцінний змістовний відпочинок та всебічний розвиток дітей. Діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни, і обов’язок дорослих в усьому світі – надавати дітям усе найкраще, захищати їх від усього жорстокого та злого. Саме від того, якими стануть діти, залежить майбутнє кожного з нас. Досвідчені вихователі разом з начальником табору зробили все можливе для того, щоб життя у таборі було цікавим, різноманітним та насиченим. В останній день табору всі учні і вихователі отримали подяки від начальника табору Балюк.А.І., та солодкі подарунки.

Номер слайду 5

Країна “Веселкова” має чудові закони. Закон веселкової дбайливості. Дбайливо ставитися до майна табору, бережно ставитися до всього, що зробили, створили людські руки,зупинити того, хто шкодить і завдає збитків майну і цінностям. Закон веселкового дня. Кожен день починай з усмішки. Прокидаємось разом із сонечком, відпочиваємо, творимо з позитивним настроєм. Доброзичливо ставимося один до одного. Вчасно щодня прибуваємо до табору. Закон веселкової порядності. Не залишати табору без дозволу вихователів. Звертатися до них при виникненні непередбачуваних обставин. Порядно поводитися в громадських місцях, на відпочинку та прогулянках. Закон веселкової єдності. Усі питання табірного життя вирішуємо разом. Час мине швидко, потрібно з усіма познайомитися, потоваришувати, знайти друзів. Закон веселкової дружби. Поважаємо один одного, своїх друзів, дорослих. Спілкуємося, поважаючи думку кожного. Відкриваємо найяскравіші риси в кожному і знаходимо таланти. Закон веселкових кольорів. Прагнемо в усьому бути першими — у корисних справах, спортивних змаганнях, вікторинах, конкурсах. Виграють цікаві, веселі, корисні справи дітей і дорослих.

Номер слайду 6

Кожний день у таборі – неповторний, цікавий і веселий. Серед яких пізнавальними, розважальними та оздоровчими були: День виборів; День гри та розваг; День Захисту дітей; День краси; День комунікацій; День іноземної мови; День псиголога ; День туриста; День ерудитів; День екології; День книги; День сміху. День патріота;

Номер слайду 7

ФОТОЗВІТ

Номер слайду 8

Табір “ RAINBOW” Наше гасло: Ми веселі та завзяті, вмієм грати і співати.

Номер слайду 9

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Балко Лідія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
3 лютого 2018
Переглядів
3953
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку