Методичні рекомендації "Організація та проведення пробних кваліфікаційних робіт у ДНЗ "Олевський професійний ліцей"

Про матеріал
Методичні рекомендації щодо організації та проведення пробних кваліфікаційних робіт у ДНЗ "Олевський професійний ліцей"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Методист Осипчук Юлія Миколаївна«Методичні рекомендації щодо організації та проведення пробних кваліфікаційних робіт у ДНЗ «Олевський професійний ліцей» Державний навчальний заклад «Олевський професійний ліцей»Олевськ - 2022

Номер слайду 2

Кваліфікаційна пробна робота є невід’ємною частиною кваліфікаційної атестації. Перелік кваліфікаційних пробних робіт розробляється майстром виробничого навчання під керівництвом старшого майстра, розглядається методичною комісією, погоджується з керівниками підрозділів підприємств і затверджується заступником директора з навчально-виробничої роботи. Кваліфікаційна пробна робота виконується в останній тиждень виробничої практики (за рахунок часу відведеного на виробничу практику). Кваліфікаційна пробна робота вважається зарахованою за умови, що завдання виконано у відповідності з технічними та технологічними вимогами і в заданий час. КВАЛІФІКАЦІЙНА ПРОБНА РОБОТА

Номер слайду 3

Критерії оцінювання кваліфікаційної пробної роботи– кінцевий результат виконання завдання;– організація робочого місця;– уміння та навички здобувачів освіти правильно виконувати прийоми роботи;– уміння користуватись технічною документацією;– застосування сучасних методів праці;– уміння налагоджувати, обслуговувати і регулювати машини, механізми, пристрої та обладнання;– уміння користуватися інструментами;– дотримання правил безпеки праці;– правильне планування роботи;– запобігання нераціональним витратам матеріалів та енергетичних ресурсів.

Номер слайду 4

Опоряджувальні роботи

Номер слайду 5

Деревообробний напрямок

Номер слайду 6

Енергетичні професії

Номер слайду 7

Муляр, пічник, тесляр

Номер слайду 8

Для проведення та обліку кваліфікаційних пробних робіт оформляються наступні документи: ·перелік кваліфікаційних пробних робіт (з підписами майстра групи, відповідального працівника підприємства або керівника підприємства та печаткою підприємства, установи, організації);·наряд на виконання кваліфікаційних пробних робіт ( із зазначенням розряду робіт, норми часу);·протокол кваліфікаційний пробних робіт (з підписами майстра групи, відповідального працівника підприємства або керівника підприємства та печаткою підприємства, установи, організації).

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ВИСНОВОКОтже, кваліфікаційна пробна робота проводиться для визначення відповідного рівня практичних умінь і навичок здобувача освіти згідно з вимогами кваліфікаційної характеристики професії за відповідним кваліфікаційним рівнем, професійного стандарту.

pptx
Додано
4 січня 2023
Переглядів
634
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку