А ви підвищуєте кваліфікацію влітку? Адже відпочинок та здобуття нових знань чудово поєднуються! Тим паче, що цього тижня «На Урок» пропонує 6 дійсно важливих вебінарів. Кожен знайде собі тему до душі!

Сучасне мистецтво як інструмент розвитку критичного мислення

Сучасне мистецтво викликає різні емоції – шок, сміх, спантеличення або навіть огиду. І цю реакцію неодмінно треба піддавати аналізу. Так ми більше дізнаємося про себе та зможемо по-іншому подивитися на звичні речі. А сучасне мистецтво – чудовий помічник, який допоможе переглянути власні навчальні стратегії та знайти ще цікавіші методики!

А як переконатися, що перед вами – сучасне мистецтво?


Тепер ви розумієте, що сучасне мистецтво – багатошаровий та складний конструкт, який не так просто зрозуміти. А як навчити цього дітей?

Вікторія Бавикіна відповість на це запитання вже зовсім скоро в межах свого вебінару. А також поділиться знаннями з історії сучасного мистецтва, розповість про його взаємозв'язок із критичним мисленням і не тільки!

Долучитися 26 липня о 15:00 (понеділок)

Річний план закладу освіти – комплексний документ для підвищення якості освітньої діяльності

Ви коли-небудь створювали річний план роботи закладу освіти? Адміністрація шкіл не з чуток знає, наскільки це буває непросто. Аналіз попередніх років, структура документу, реалізація плану… І як із усім цим розібратися?

Спершу запам’ятайте:


У межах вебінару Оксана Курлова поділиться найважливішою інформацією про річний план роботи закладу загальної середньої освіти. Поговоримо про закони, етапи написання, структуру та реалізацію річного плану.

Долучитися26 липня о 18:00 (понеділок)

Інтерактивні моделі власноруч: як підготуватися до електронного формату PISA

Чекаєте на майбутнє міжнародне порівняльне дослідження PISA? Воно проходитиме в електронному форматі, що має свої тонкощі, на які треба зважати. Один із елементів – інтерактивна параметрична модель. І її можна створити власноруч!

Згадаємо деталі:


Пам’ятаєте, що Україна показала не найкращі результати під час попереднього дослідження? Як підготувати школярів та надихнути на перемогу в подальшому? Олександр Козленко допоможе в цьому! А ще під час вебінару ми поговоримо про інтерактивні параметричні моделі, особливості їх створення та аналіз.

Долучитися 27 липня о 18:00 (вівторок)

Міжнародні учнівські проєкти і конкурси: поради щодо пошуку та участі

Чи знали ви, що міжнародні проєкти проводяться щорічно і ледь не кожен охочий може до них долучитися? При цьому вибір дисциплін вражає: математика, природничі науки, англійська мови, мистецтво тощо. Це чудова нагода зацікавити дітей у предметі та підвищити їхню мотивацію вчитися ще краще!

Саме тому ми дібрали кілька ідей цікавих проєктів, які точно сподобаються учням:


У межах вебінару Ганна Дудіч поідлиться унікальною інформацією: розкаже про актуальні проєкти та конкурси, до яких можна долучити учнів. А також відповість на надважливе запитання: як обрати проєкт/конкурс, дотичний до предмету викладання і навчальної програми? Як ефективно організувати міжнародну проєктну діяльність учнів?

Долучитися 28 липня о 18:00 (середа)

Посилюємо PowerPoint: доповнення та плагіни для оформлення та організації інтерактивного навчання

Учителі працюють із величезною кількістю роздаткового матеріалу, без якого урок не урок. Але де взяти необхідну кількість яскравих та корисних роздаток, які мають ще й подобатися учням? Створіть їх самостійно за допомогою простої та багатофункціональної програми Power Point! 

До речі, якщо ви думаєте, що Power Point може не сподобатися учням, то ви помиляєтеся! Ось кілька цікавих вправ із використанням цієї неймовірної програми:


А як покращити презентації, зробити їх ще цікавішими та інтерактивними? За допомогою корисних плагінів, про які розповість у межах вебінару Наталія Понежа. 

Долучитися 29 липня о 18:00 (четвер)

Уроки трудового навчання (технологій): розвиток людини через творчість

Трудове навчання – необмежений простір для творчості. І це чудова новина, адже саме творчі уроки, як правило, найцікавіші. Завдяки їм діти швидше засвоюють нову інформацію, розвивають творче мислення та справді захоплюються уроками технологій!

То як зробити ваші уроки більш творчими?


Наша лекторка Вікорія Бартюк вірить, що творчість – умова розвитку дитини. Приходьте на вебінар та дізнайтеся більше про особливості технологічної освітньої галузі НУШ, творчість на уроках та креативні проєкти!

Долучитися 30 липня о 18:00 (п'ятниця)

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter