Цього тижня на вас чекає практика, практика і ще раз практика! Пропонуємо вам три вебінари для підвищення кваліфікації, які привнесуть нове у ваше професійне життя.

Ви дізнаєтеся про:

  • те, як складати цікаві та ефективні тестування;
  • те, як розвивати пізнавальну компетентність через STE(A)M;
  • те, як створювати робочі аркуші в онлайні.

Мистецтво складання тестових завдань: теоретичні аспекти та практичні поради

Тест – один із найпростіших і водночас найефективніших інструментів перевірки рівня знань школярів. Хоча, на жаль, і досі не всі вчителі володіють мистецтвом складання тестових завдань! А чи знали ви, що від того, яким буде тестування, залежить інтерес дитини до предмета?

Ось кілька наших порад, які допоможуть зробити тестування справді цікавим:

Як скласти тестування так, щоби точно визначити рівень знань дитини? І як зробити процес укладання тестових завдань цікавим і захопливим для самого вчителя? Олександр Желіба розкриє всі таємниці та дасть цікаві практичні поради! Не пропустіть!

Долучитися 19 липня 18:00 (понеділок)

STE(A)M у школі: як формувати спрагу до пізнання у дітей

«Роби за зразком!», «Я ж казала, що так не вийде» тощо – висловлювання, які хоча б раз у житті чув кожен школяр. І саме вони зводять нанівець увесь інтерес до навчання та негативно впливають на творчі здібності дитини. Як відновити дитячу спрагу до пізнання? Допоможе STE(A)M!

А на що орієнтуються розробники навчальних програм, щоби розвивати в дітей дослідницький інтерес?

На вебінарі поговоримо про конкретні модельні навчальні програми для НУШ та авторський курс Вікторії Бартюк. Лекторка розповість, як за допомогою STE(А)M-проєктів можна не просто підтримувати зацікавленість дитини навчанням, а й пробудити справжню спрагу до пізнання.

Долучитися 20 липня о 18:00 (вівторок)

Інструменти для створення робочих аркушів: зручно та ефективно

Пропонуємо додати до вашої професійної скарбнички новий інструмент – робочий аркуш! Це добірка теоретичних та практичних матеріалів, де кожна підтема має свій колір. А крім теорії вони включають вправи на закріплення вивченого матеріалу.

Чому вам неодмінно варто застосувати цей інструмент?

У межах вебінару Юлія Батура розповість про інструменти та сервіси, які допоможуть зробити візуально привабливий, структурований та якісний робочий аркуш. І витратити на це мінімум часу! Приходьте та першими дізнавайтеся про секрети використання робочих аркушів на уроках!

Долучитися 23 липня о 18:00 (п’ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter