Готуємось до викладання навчальних предметів у 7-х класах НУШ

Із 2024/2025 навчального року стартує новий етап реформи НУШ, який передбачає впровадження циклу базового навчання у 7-х класах закладів загальної середньої освіти. І цей етап потребує ґрунтовної підготовки вчителів, яка включає опрацювання нормативних документів та добір дієвих педагогічних інструментів. Тож аби допомогти освітянам окреслити перспективи у роботі та отримати практичні поради щодо реалізації реформи, ми проводимо дводенну Всеукраїнську інтернет-конференцію «6 і 7 клас НУШ: організація ефективного навчання». Під час етеру ми обговоримо важливі теми, що стосуються освітнього процесу в середній школі, та поділимось інноваційними методами і прийомами викладання.

Розуміння засад та ключових компонентів Держстандарту базової середньої освіти є важливою теоретичною базою організації всього освітнього процесу. Саме тому ми підготували вибірковий огляд кожної освітньої галузі, який допоможе розібратися найважливішими складовими цього документа:

1. Огляд і розбір Держстандарту мовно-літературної освітньої галузі:


2. Огляд і розбір Держстандарту громадянської та історичної освітньої галузі


 3. Огляд і розбір Держстандарту соціальної та здоров’язбережувальної освітньої галузі


 4. Огляд і розбір Держстандарту природничої освітньої галузі


 5. Огляд і розбір Держстандарту математичної освітньої галузі


 6. Огляд і розбір Держстандарту інформатичної освітньої галузі


 7. Огляд і розбір Держстандарту технологічної освітньої галузі


 8. Огляд і розбір Держстандарту мистецької освітньої галузі


 9. Огляд і розбір Держстандарту освітньої галузі фізичної культури


Команда «На Урок» пропонує багато якісних освітніх продуктів для ефективної організації процесу самоосвіти, що дозволять вдосконалити педагогічну майстерність. Цікавим, зручним і комфортним форматом роботи є онлайн-курси - комплекси авторських матеріалів від досвідчених фахівців, які допоможуть вам отримати знання та навички, що дійсно затребувані в сучасній школі. У статті «Реалізація принципів та ідей НУШ в початковій і середній школі» ми підготували огляд курсів, що стануть у пригоді вчителям, які забезпечують впровадження нових Державних стандартів повної загальної середньої освіти. 

Окрім того рекомендуємо переглянути тематичні вебінари, курси та конференції, що стосуються роботи із Держстандартом, модельними програмами, і, безумовно, практичного втілення ідей НУШ у середній школі:

Усі матеріали традиційно у відкритому доступі, а значить, запис вебінарів, курсів, конференцій і додаткові матеріали до них ви можете знайти та переглянути в будь-який момент необмежений час.

Ми і надалі продовжимо розробляти теми, що стосується сучасного навчання та нових викликів і можливостей в українській школі, аби допомогти педагогам орієнтуватися у практичному та теоретичному вимірі, ділитися та знайомитися із досвідом колег практиків. Тож долучайтесь до нашої конференції, перегляньте наші заходи у запису та слідкуйте за анонсами

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter