Школа

Добірка сценаріїв до Дня вчителя з Бібліотеки «На Урок»

Цікаві розробки, створені вчителями для вчителів. Можна використовувати для різних вікових груп.

Сценарії до Дня вчителя

День вчителя – важливе та приємне свято, яке треба провести на вищому рівні! І воно вже не за горами! Підготувати цікаве та веселе свято, яке запам’ятається педагогам та учням, насправді не так складно, тим більше, якщо скористатися матеріалами, викладеними в Бібліотеці сайту «На Урок». Пропонуємо вам сценарії для святкування Дня вчителя, створені вашими колегами.


Тема: Вітаємо Вас, любі педагоги
Автор: Ковтонюк Олена Сергіївна
Про матеріал: Сценарій свята до Дня вчителя, таймінг – 25-35 хвилин. Короткий та чіткий зміст матеріалу для привітання любих вчителів.


Тема: День вчителя
Автор: Кручаненко Оксана Сергіївна
Про матеріал: Гумористичний сценарій до Дня вчителя, який включає веселі сценки привітання педагогів зі святом, які нібито розгортаються під час прямого ефіру спеціального вчительського телеканалу. Ізюминкою заходу стає вручення особливих нагород кращим учителям школи.


Тема: Привітання до Дня вчителя
Автор: Берсеньова Оксана Андріївна
Про матеріал: Представлений матеріал можна використати для привітання вчителів школи з їхнім професійним святом. Сценарій містить багато варіантів привітань: як гумористичних, так і зворушливих.


Тема: Усміхніться, вчителю, Вас вітають джентльмени!
Автор: Біль Лариса Миколаївна
Про матеріал: Сценарій до Дня вчителя, де ведучими виступають хлопчики – джентльмени, буде цікаво провести як у класі, так і на загальношкільному святкуванні.


Тема: Вчительська осінь
Автор: Апросяненко Олена Олександрівна
Про матеріал: Всі ми розуміємо, наскільки це важливе свято, і що вклад учителів у всьому світі неможливо переоцінити. В ході проведення заходу висвітлюється історія школи, згадуються директори та вчителі, учні, які прославили школу після її закінчення.


Тема: Ми вам даруємо тепло своїх сердець
Автор: Шорко Оксана
Про матеріал: Свято – це стан душі. Якими святами наповнювати своє життя – це справа кожного. І коли ми святкуємо разом із дітьми, це дає нам можливість не тільки відволіктися від буднів, а й збагатити дитячу душу. Запропонований сценарій не претендує на завершеність чи остаточний вибір. Читачі можуть його доповнювати на власний розсуд.


Тема: Святковий концерт до Дня вчителя
Автор: Дениско Зінаїда Юріївна
Про матеріал: Восени відзначають своє професійне свято працівники освіти. У школі в цей день вшановують вчителів. Учні проводять День Дублера. Пробують свої сили у нелегкій праці вчителя. А на завершення дня у актовій залі вітають вчителів.


Тема: Квест до Дня вчителя «Нова українська школа»
Автор: Корнієць Галина Володимирівна
Про матеріал: Сценарій святково-розважальної програми для вчителів з інтерактивною формою проведення. Учителів старшокласники не тільки вітають, а й пропонують їм побути в ролі учнів, подивитися на себе очима дітей, запрошують до спільного танцю.


Тема: Всі вчителі – це ще трішечки учні
Автор: Ангелова Валентина Володимирівна
Про матеріал: Сценарій свята до Дня вчителя, поданий у віршованій формі. Учні вітають своїх педагогів та дякують їм за роботу і підтримку.


Тема: День вчителя
Автор: Дмитренко Олена Володимирівна
Про матеріал: Віршований сценарій свята для початкової школи. Під час святкування діти вітають своїх вчителів, зачитують цікаві вірші, дякуючи їм за підтримку та навчання.


Дивитися ще сценарії До дня вчителя за посиланням

Читай також:

  1. Жартівливий сценарій до Дня вчителя
  2. Сценарій святкової шоу програми до Дня вчителя
  3. Сценарій до Дня вчителя: 11 клас

Маєте власні напрацювання та оригінальні сценарії до Дня вчителя? Обов’язково поділіться ними з колегами! Завантажуйте свої розробки до Бібліотеки сайту «На Урок»!

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter