Школа

Матеріали для проведення шкільних заходів до Дня Героїв Небесної Сотні з бібліотеки сайту «На Урок»

Авторські розробки до дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого – особлива дата, День Героїв Небесної Сотні. В цей день у всій українських школах будуть проведені заходи, присвячені пам’яті загиблих у ті трагічні дні 2014 року. Говорити на цю тему складно, особливо зі школярами, проте необхідно. Тому ми підібрали для вас декілька сценаріїв та презентацій, які ви можете використати під час підготовки до виховних годин чи позакласних заходів до дня вшанування пам’яті Небесної Сотні. Всі представлені матеріали були додані до Бібліотеки сайту «На Урок» вашими колегами.


Тема: Небесна Сотня ангелів
Автор:  Коваленко Світлана
Про матеріал: Сценарій для позакласного заходу для учнів середньої та старшої школи. Метою заходу є вшанування пам'яті героїв Небесної сотні, героїзму українських захисників: і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України.


Тема: Небесна сотня
Автор: Косова Ольга Володимирівна
Про матеріал: Презентація для учнів 6-11 класів, яка може бути використана під час проведення як класних годин, так і загальношкільних заходів. У презентації висвітлено ключові події 20 лютого 2014 року.


Тема: День пам’яті Героїв Небесної Сотні
Автор: Кострицька Зоя Анатоліївна
Про матеріал: Презентація для проведення виховних годин у початковій школі. Розповідь про події 20 лютого 2014 року подана у простій та зрозумілій дітям формі. Мета презентації – виховування в учнів патріотичних почуттів та гордості за Батьківщину.


Тема: Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі
Автор: Смусь Ольга Іванівна
Про матеріал: Історична година, присвячена пам’яті Героїв Небесної Сотні. Представлений матеріал може бути використаний для проведення загальношкільного заходу з залученням учнів. Основна мета заходу полягає у висвітленні подій 2014 року, усвідомленні героїчних дій співвітчизників та вихованні патріотичних почуттів.


Тема: Гідності хай промінь не згасає!
Автор:  Фецич Світлана Вікторівна
Про матеріал: Сценарій «Уроку мужності» з використанням сучасних поезій, пісень, відеосюжетів, приурочених до 4-ї річниці пам'яті Героїв Небесної Сотні. Підходить для організації виховного заходу для учнів старшої та середньої школи. Головна мета – вшанування пам’яті загиблих та виховання патріотичних почуттів.


Тема: Пам'яті Небесної Сотні
Автор: Гуменюк Світлана Степанівна
Про матеріал: Літературно-музична композиція з елементами театральних постановок. Через емоційні діалоги передано трагічність людських доль та подій Майдану. Можна використати для проведення позакласного заходу до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні у старшій школі.


Тема: Реквієм Небесній Сотні
Автор: Кузнєцова Світлана Василівна
Про матеріал: Презентація, яку можна використати під час проведення виховної години на честь вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Метою презентації є ознайомлення молоді з подіями 2014 року, що передували Революції гідності, а також виховання патріотичних почуттів.


На початку місяця ми вже представляли добірку матеріалів до визначних дат лютого, вони також стануть вам у пригоді. Ви також можете знайти усі необхідні матеріали самостійно, скориставшись Бібліотекою сайту. У вас є власні цікаві розробки та ви прагнете поділитися досвідом? Додавайте їх до Бібліотеки. Ви допоможете колегам та отримаєте великі шанси на перемогу в Конкурсі вчителів.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter