Новини

MBA Kids International оголошує конкурс на участь у Стипендіальній програмі для учнів 7-11 класів

Визначитися з майбутньою професією, прокачати важливі навички, навчитися працювати в команді та навіть обрати комфортну роль у бізнесі – все це неймовірно важливо для дітей! І всьому цьому навчають у Школі підприємництва та лідерства для дітей та підлітків MBA Kids International. За її програмами вже 8 років успішно навчаються діти в Україні, Казахстані, Азербайджані та Бразилії.

Улітку 2020 року MBA Kids International створила гейміфіковану онлайн-платформу mbakids.online, завдяки якій діти та підлітки з будь-якого куточку світу отримали можливість опанувати надважливі для XXI сторіччя навички, так звані soft skills з підприємництва, лідерства, тайм-менеджменту тощо. Програма платна, але, на жаль, не всі батьки, які щиро бажають своїй талановитій та мотивованій дитині найкращого, можуть оплатити навчання. Саме тому в 2020 році було започатковано грант на навчання на Річній програмі, а тепер MBA Kids відкриває Стипендіальну програму для дітей 7-11 класів із усієї України.

«Серед грантодавців – виключно особистості, які поділяють цінності MBA Kids International та мають спільні з нами цілі та принципи. Це люди, історія взаємовідносин із якими наповнена позитивом, довірою та результативним драйвом. Більшість із них – батьки дітей, які проходили наші програми. Дехто з меценатів побажав зробити внесок анонімно, і ми пообіцяли не згадувати в комунікаціях їх імена. Тим не менш, ми цінуємо довіру всіх і пишаємося тим, що в Україні таке можливо».

                                          CEO MBA Kids International Микола Дориченко

Свого часу Томас Джефферсон казав: «Якщо ми вирішимо всі проблеми світу, але провалимо вирішення освітніх проблем, наші діти зруйнують те, що ми їм заповіли. Але, якщо ми сфокусуємося лише на вирішенні освітніх проблем, наші діти вирішать усі проблеми світу». Нехай наші діти матимуть змогу вирішувати проблеми світу завдяки тому, що зараз отримають від нас якісні знання.

Ознайомитися з умовами конкурсу і зареєструвати дитину можна за посиланням: https://mbakids.ua/stipendiya/.

Конкурс на отримання стипендії проходитиме в декілька етапів:

  1. До 31 липня 2021 року необхідно зареєструватися на платформі та пройти курс «Основи підприємництва». 
  2. 1-15 серпня 2021 року буде сформована рейтингова таблиця учасників, а 50 учнів, які за результатами курсу набрали найбільшу кількість балів, пройдуть співбесіду з командою MBA Kids International та надавачами стипендій.
  3. 15-31 серпня 2021 року проходитиме остаточний відбір для навчання. 

У конкурсі можуть взяти участь учні 7-11 класів із будь-якого регіону України (діти з Києва навчатимуть офлайн, тоді як діти з регіонів – онлайн). Зверніть увагу: претендувати на стипендію можуть учні, які ніколи раніше не навчалися на Річній програмі в MBA Kids International.

Запропонуйте школярам долучитися та опанувати навичкі і компетентності ХХІ століття!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter