Новини

Піклуємося про здоров'я дітей з ООП: корисні поради

Нарешті сучасне суспільство сприймає інвалідність як соціально сконструйовану проблему, а будь-які особливості здоров’я –варіацією норми. Утім, вплив інвалідності на життя дитини насправді величезний, оскільки українські реалії не пристосовані до потреб кожного. Тож школа в обличчі вчителів повинна забезпечити задоволення освітніх потреб дітей з порушеннями розвитку. Як? Користуючися здоров’язбережувальними технологіями!

Досить складним та гострим є питання допомоги дітям з особливими освітніми потребами. Як не перетнути ту тонку межу, де з одного боку – байдужість, а з іншого – гіперопіка, виняткове ставлення як до немічної особи? Розібратися допоможе Олена Казачінер на вебінарі «Збереження здоров’я дітей з особливими освітніми потребами», що пройде 26 червня о 18:00.

Кому це буде корисно? Абсолютно кожній небайдужій та освіченій людині! Адже поговоримо про особливості здоров’я дітей з ООП, вплив інвалідності на життя, бар’єри, які виникають у батьків та інших родичів на шляху збереження здоров’я дитини, і нарешті – здоров’язбережувальні технології, які використовуються під час навчання дітей з порушеннями розвитку.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter