Новини

Створюємо власний навчальний посібник: лайфхаки для вчителів

Робота вчителя вимагає використання найрізноматніших підручників та посібників. А їх дійсно багато, тож можна легко розгубитися, обираючи те, що треба саме вам. Звісно, варто обирати матеріали, рекомендовані МОН, але ж не обмежуватися лише ними! До того ж для ефективної роботи дійсно потрібно більше. 

То що робити? Купувати всі посібники, які тільки представлені в магазинах? Але це ж не вихід! Так само не вихід витрачати безліч часу на пошук цікавих та нестандартних завдань в інтернеті. Як же ж вирішити проблему? Укласти власний посібник! І про те, як це зробити просто та якісно, розкаже Катерина Суховєєнко на вебінарі «Працюємо за будь-яких умов: як вчителю створити власний навчальний посібник», який відбудеться 9 листопада о 18:00.

Поговоримо про те, чому створення власних посібників зараз таке актуальне, розглянемо їхні типи та оберемо найкращій для себе. А також дізнаємся більше про особливості укладання теоретичного довідника та збірника вправ (ми ж не хочемо порушити авторське право?). Ви отримаєте багато цікавих та корисних порад, тож долучайтеся!

 

 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter