Новини

Взаємодія через казки: знаходимо нестандартний спосіб вирішення проблем

Як давно ви читали казки? А чи пробували колись з їхньою допомогою вирішити проблеми, що виникають у спілкуванні з іншими людьми? Так-так, казки можна використовувати не лише для розваги, повчання чи освіти! Насправді їхні можливості величезні, якщо не безмежні. Тож маємо ними користуватись, а не ігнорувати!

Звісно, ми намагаємося створити сприятливу атмосферу у школі та класі, але все ж періодично можуть виникати певні проблеми та непорозуміння. Це нормальна робоча ситуація, головне – не ігнорувати її, а вирішувати! Як організувати взаємодію закладу освіти з родиною, як недопустити відзеркалення непорозумінь на дитину, як знайти спільну мову? Про це 30 жотня о 18:00 говоритиме Марія Змаелюк під час вебінару «Способи вирішення проблем взаємодії з дитиною засобами казкотворчості»

Поговоримо про особливості казкотворчості та можливості її застосування як технології,дізнаємося, чому саме цей метод буде актуальним під час роботи з батьками та подивимося на результати такої взаємодії. Буде цікаво, долучайтеся!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter