Презентація до уроку виробничого навчання для здобувачів освіти з професії "Декоратор вітрин". "Флорист" за темою: "Виконання зарисовок інтер’єру чорною кульковою ручкою"

Про матеріал
Презентація до уроку виробничого навчання для здобувачів освіти І курсу з професії "Декоратор вітрин". "Флорист" за підтемою: "Виконання зарисовок інтер’єру чорною кульковою ручкою" в рамках теми: "Виконання зображення в різних техніках рисунку"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема програми: Тема 1. Виконання зображення в різних техніках рисунку Тема уроку: п/т 1.3. Виконання зарисовок інтер’єру чорною кульковою ручкою. Мета уроку:навчити виконувати зарисовки інтер’єру (закладу харчування) в графічному зображення чорною кульковою ручкою, розрізняти стилі оформлення інтер’єрів, закріпити знання отримані на уроках теорії (Рисунок, основи композиції, креслення і перспектива та ін)

Номер слайду 2

Зміст Незвичайні стилі інтер’єру закладу харчування (кафе)Вибір меблів. Колір – одна з головних складових правильного дизайну. Втілення ідеї в життя

Номер слайду 3

Невелике кафе з яскравим сучасним дизайном. Чітко сплануйте розташування посадкових місць, гардероба, технологічної зони і кухні. Особливу важливість тут отримує не тільки незвичайний інтер’єр, але і його функціональність і зручність, як для відвідувачів, так і персоналу

Номер слайду 4

Дизайн ресторану в світлих тонах. Проектів дизайну кафе існує безліч. Незалежно від фасаду, всередині зал можна виконати так, як того вимагає фантазія автора. За допомогою правильного оформлення можна виразити основну тематику і стиль закладу, його спрямованість

Номер слайду 5

Оригінальний дизайн ресторану в стилі техно. Стилю техно властива особлива психологія життя. У дизайні інтер'єрів житлових приміщень використовується не часто, але зате дуже популярний в диско-клубах, ресторанах і т. д. Архітектура як би зливається з мовою нових технологій - кіно, телебачення і комп'ютерного моделювання. Строгість і холодність не тільки в кольорах і формах, але і в матеріалах

Номер слайду 6

Інтер’єр в стилі “арт-деко”Треба правильно підібрати штори, дзеркала, картини, фото,текстури які створять атмосферу затишку і підкреслять індивідуальність ресторану або кафе. Виробники меблів у стилі Арт-деко використовують для виготовлення і декору предметів облаштування інтер’єру алюміній, нержавіючу сталь, слонову кістку, ебенове дерево, дороге скло, інкрустації по дереву, шкіру екзотичних тварин

Номер слайду 7

Еко стиль в дизайні кафе-ресторану. Особливу увагу приділяйте меблям: вона повинна підтримувати загальний фон або бути на контрасті з ним. Тут також важливо зручність. Екологічний стиль являє собою поєднання натуральних елементів декору. Слід відмовитися від застосування пластика, ДСП, металу та інших матеріалів. Це особливий напрямок. Його концепція полягає у відтворенні естетики живої природи, поклонінні її красі.

Номер слайду 8

Кальянна кімната. Не обійти увагою й інші приміщення, адже відвідувачі крім залу бувають в туалетній кімнаті, а в багатьох кафе існують кальянні і інші кімнати, куди мають доступ клієнти.

Номер слайду 9

Хай-тек в інтер’єрі туалетної кімнати. Основними рисами хай-теку - є максимально функціональне використання простору і стриманий декор. Всі поверхні мають досить прямі лінії · Колірна гамма – однотонна, без візерунків, принтів.

Номер слайду 10

Правильно оформлення барної стійки при її наявностіВона повинна виділятися і бути по можливості однаково доступна гостям що відпочивають як ближче до неї, так і віддалік. Барна стійка в космічному стилі

Номер слайду 11

Незвичайні стилі інтер’єру закладу харчування (кафе)Кафе в стилі “лофт”Часто можна побачити фото кафе, де головним елементом приміщення є цегельні стіни. Батьківщина такого стилю – Нью-Йорк. Стиль став найбільш креативним

Номер слайду 12

Кафе в стилі “лофт”Брутальний індустріальний вигляд надає особливу оригінальність інтер’єру. Позитивна риса цього стилю – економія на оздоблювальних матеріалах.

Номер слайду 13

Проєкт дизайну в стилі східний ф’южн Тут можуть бути як фольклорні мотиви, так і індустріальна простота в поєднанні з тематичними акцентами (тканинами, кахлями, світильниками). Освітлення тут грає одну з головних ролей – це не звичайні лампи, а креативні джерела світла в азіатському стилі. Так можна оформити кафе, яке спеціалізується на кавказькій або східної кухні.

Номер слайду 14

Колір – одна з головних складових правильного дизайну. В інтер’єрі ресторанів використовують різні меблі, в залежності від проєкту дизайну. В заклад украінської кухні прекрасно впишуться лави і столи з масиву дуба або інших порід дерева. У сучасному інтер’єрі буде чудово виглядати металеві меблі зі скляними вставками. Там, де подають японську кухню, можна розташувати незвичайні столики в східному стилі. А інтер’єр дитячого кафе передбачає підвищені вимоги до нетоксичністі, екологічної чистоти та безпеки меблів.

Номер слайду 15

Колір – одна з головних складових правильного дизайну. Варто пам’ятати, що для маленького приміщення краще вибирати світлі тони з яскравими акцентами, а ось проєкт кафе на великій площі можна прикрасити різними кольорами, в тому числі і темним.

Номер слайду 16

Нейтральні тони в дизайні кафе В облаштуванні кафе не потрібно поспішати, потрібно все гарненько обдумати і зробити інтер’єр, відповідний тематиці закладу. Професійні декоратори допоможуть втілити ідеї в життя за вже готовим фото або створять щось нове і унікальне в своєму роді. Це може бути інтер’єр в стилі красивою східної казки, сучасний, дитячий, простий український або якийсь інший, все обмежується тільки вашою фантазією .

Номер слайду 17

Виконання зарисовок інтер’єру (закладу харчування) в графічному зображенні чорною кульковою ручкою

pptx
Додано
1 лютого 2022
Переглядів
260
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку