Презентація майстер - клас «Квіткова композиція в гарбузі.

Про матеріал
Майстер-клас присвячений створенню осінньої композиції в гарбузі, яку ви зможете зробити своїми руками, слідуючи нашим порадам і виконавши всі кроки з інструкції.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас: Квіткова композиція в гарбузі МАЙСТЕР ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯЛариса Ярошенко

Номер слайду 2

Наш майстер-клас присвячений створенню осінньої композиції в гарбузі, яку ви зможете зробити своїми руками, слідуючи нашим порадам і виконавши всі кроки з інструкції.

Номер слайду 3

Вам знадобляться

Номер слайду 4

Крок 1: Вирізаємо гарбуз. Спочатку підготуємо гарбуз, який ми будемо використовувати в якості вази для квіткової композиції. За допомогою ножа акуратно зрізаємо верхівку гарбуза. Сам вершечок не викидаємо - він ще нам знадобиться для декору. Потім ложкою вичищаємо м'якоть з гарбуза. Для того, щоб прибрати зайву вологу всередині гарбуза, можна промокнути її паперовими серветками.

Номер слайду 5

Крок 2: Готуємо квітковий матеріал. Далі готуємо квітковий матеріал і зелень - формуємо стебло потрібної довжини, прибираємо листя на нижній частині стебла, а також видаляємо засохлі листя або пелюстки. Для роботи з живими квітами використовуйте секатор або ножиці. Запам'ятайте обов'язкове правило роботи з квітковим матеріалом або просто роботи з квіткою - обрізати стебло необхідно під кутом. Підготовлений оазис поміщаємо в гарбуз.

Номер слайду 6

Крок 3: Готуємо оазис для живих квітів. Вирізаємо невеликий шматочок оазису для живих квітів - так, щоб він зайняв внутрішню порожнину гарбуза. Оазис просочуємо водою - просто кладемо його в ємність з водою, а далі він поступово занурюється у воду по мірі всмоктування рідини. Як тільки він опустився на дно - значить, він повністю просочився водою і його можна діставати. Після цього обертаємо оазис плівкою. Для фіксації плівки можна використовувати тейп стрічку або тонкий скотч. Цей крок необхідний для того, щоб флористична губка не всмоктувала сік гарбуза, і квіткова композиція збереглася як можна довше.

Номер слайду 7

Крок 4: Створюємо квіткову композицію. Спочатку робимо "каркас" майбутньої квіткової композиції із зелені. Для щого ми використовували гілочки евкаліпта. Після того, як вставили зелень, починаємо додавати квіти, формуючи композицію. Для такої композиції і такого розміру гарбуза, як на нашому прикладі, не потрібна велика кількість квіткового матеріалу. Ви можете використовувати як великі квіти (їх слід додавати в першу чергу), так і дрібні (такі квіти строкатих відтінків стануть прекрасними акцентами, їх слід вставляти в композицію після зелені і великих квітів).

Номер слайду 8

Поради. Намагайтеся виставляти квітковий матеріал на різній висоті – це додасть композиції грайливості

Номер слайду 9

Крок 5: Останні штрихи. Після того, як вся зелень і квітковий матеріал розставлені, можна помістити верхівку гарбуза на верх композиції. Ця квіткова композиція в гарбузі послужить чудовою прикрасою столу для святкової осінньої сервіровки.

pptx
Додано
23 грудня 2021
Переглядів
735
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку