Презентація на тему:(А де Сент-Екзюпері)

Про матеріал

Презентація на тему:(А де Сент-Екзюпері) у презентації 7-слайдів презентація з анімацією та з відеом відео на 4-слайді

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сент-Екзюпері, Антуан де.

Номер слайду 2

Антуан де Сент-Екзюпері — письменник, ім'я якого знає кожен, хто знайомий з книгою «Маленький принц». Біографія автора незабутнього твору сповнена неймовірних подій і збігів, адже його основна діяльність була пов'язана з авіацією. Біографія.

Номер слайду 3

Повне ім'я літератора — Антуан Марі Жан-Батист Роже де Сент-Екзюпері. У дитинстві хлопчика звали Тоні. Він народився 29 червня 1900 року в Ліоні, у сім'ї дворянина, і був 3-ю дитиною з 5 дітей. Глава сімейства помер, коли маленькому Тоні було 4 роки. Сім'я залишилася без засобів і переїхала до тітки, яка мешкала на площі Белькур. Грошей катастрофічно не вистачало, але це компенсувалося дружбою між братами і сестрами. Особливо близький Антуан був із братом Франсуа. Дитинство і юність.

Номер слайду 4

Авіакатастрофа Сент-Екзюпері, Антуан де.

Номер слайду 5

Цікаві факти про Сент-Екзюпері, Антуан де.

Номер слайду 6

1. Знаменитий французький письменник, поет і льотчик Антуан де Сент-Екзюпері був дуже обдарованою особистістю в самих різних областях2. Крім «Маленького принца» з-під його пера вийшли й інші твори, не менш значимі або захоплюючі, хоча більшості читачів він знайомий саме завдяки цій книзі.3. За своє життя Екзюпері створив чимало літературних шедеврів, які по праву визнані надбанням світової культурної спадщини.4. Його твори просякнуті дитячими щирими почуттями, радістю і веселощами. За це «Маленького принца» обожнюють і діти, і дорослі різних поколінь.5. Всього Антуан де Сент-Екзюпері написав 7 великих робіт та 15 малих.

Номер слайду 7

Дякую за увагу!!!

pptx
Додано
29 серпня 2022
Переглядів
2846
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку