Презентація на тему : "День сім'ї".

Про матеріал
Мета : розширити знання дітей про походження свята; виховувути любов до родини.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День сім’ї

Номер слайду 2

Міжнародний день сім’ї, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році, відзначається щорічно 15 травня. Сім’я – основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу! З сім’ї починається життя людини, тут відбувається її формування. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності.

Номер слайду 3

Сім’я, любов і вірність – це стовпи, на яких тримається наше життя. Це свято сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до батьків. Кожна родина – цеглинка, з якої складається суспільство. Материнство, батьківство, дитинство – цінності, навколо яких обертається життя.

Номер слайду 4

Сім’я… Таке тепле та ніжне слово, воно викликає неймовірно різні емоції та почуття : з одного боку – почуття оксамитової ніжності та натхнення, а з іншого – розуміння великої відповідальності. Сім’я, в першу чергу, це рідний дім, де тебе чекають близькі та кохані люди, де тебе підтримають та допоможуть.

Номер слайду 5

Сім’я забезпечує основні потреби дітей і допомагає їм вижити в цьому світі. Це місце, де діти дізнаються про навколишній світ і вчаться розуміти свої почуття, вимовляють перші слова й роблять перші кроки. Крім навчання застосувати свої природні здібності, діти пізнають і вбирають цінності своїх батьків. Батьки повинні докладати максимум зусиль, щоб їхні діти відчули себе улюбленими, захищеними, зігрітими родинним теплом.

Номер слайду 6

Сім’я була і залишається осередком стабільності та розвитку. Саме в українських родинах зберігаються наші національні традиції. Для кожного з нас родина була найнадійнішою фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Сім’я – це особливий світ, де все таке рідне й улюблене. Це найрідніше та найзатишніше місце на Землі.

Номер слайду 7

Які сімейні традиції в твоїй родині? Традиції бувають різні : щорічні урочисті, буденні спільні заняття, трудові, спортивні, пізнавальні ( читання книжок, походи в музей, кіно, подорожі… ) І всі вони об’єднують членів родини спільною діяльністю, розвивають відчуття єдності, створюють особливу атмосферу в домівці, роблять цікавішими родинне життя та побут. Завдяки традиціям, у сім’ї дорослі й діти відчувають, що вони важливі й потрібні, що їх цінують та люблять.

Номер слайду 8

Школа, діти, батьки – спільна родина. Наші традиції

Номер слайду 9

Сімейна радість. Щасливі обличчя!Бажаю всім сім’ям. Любов’ю світитись!Хай в родинах веселий. Звучить дитячий сміх,Добрий і радісний. Свято для всіх!

Номер слайду 10

Дякую за увагу

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Котляренко Марина Сергіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додав(-ла)
Сєбова Наталія
Додано
28 квітня 2023
Переглядів
4071
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку