{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}ГРЕЧАНЕ{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}ВАРІННЯ{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}КЛЕЙКОВИНА{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}СУХІСТЬ{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}ЛАПША{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}МЕТЕЛИКИ{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}НАЧИНКАМИ
Для начинки сире м'ясо пропускають через м'ясорубку з густою решіткою, кладуть на змащений жиром і розігрітий лист шаром не більше 3 см і, періодично помішуючи, обсмажують до готовності. Підсмажене м'ясо з'єднують з пасерованою цибулею і ще раз пропускають через м'ясорубку з густою решіткою, потім заправляють сіллю, меленим перцем і перемішують.