Презентація "Все так цікаво навкруги".

Про матеріал

Найважливішою складовою навчального процесу є не комп'ютери, а вчителі, які оволоділи методикою застосування комп'ютерних технологій. Тож в умовах широкого використання засобів сучасної комп'ютерної техніки в навчальному процесі вимоги до професійної підготовки вчителя суттєво зростають. Окрім базових знань, потрібних для здійснення педагогічної діяльності, вчитель має володіти основами роботи з комп'ютером, уміти застосовувати інформаційно-телекомунікаційні технології та можливості мережі Інтернет для досягнення визначених навчально-виховних цілей, засвоїти нові організаційні форми навчальної діяльності.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Все так цікаво навкруги. Олег Буцень «Наше відкриття».

Номер слайду 2

Конкурс скоромовників. Кит кота по хвилях катав —Кит у воді, кіт на киті.- Росте липа біля Пилипа.- Великі мурахи грали у шахи,А маленькі мурашки — у шашки.

Номер слайду 3

Стежиною,Де лісу буйні шати,Трудівничок. Вертається до хати. Його й не видно. Від землі, малого,А тягне — більш. Від себе від самого. Мураха

Номер слайду 4

Олег буценьrrrr

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Словникова робота. Подалися — пішли. Заверещали — голосно закричали. Навколішки — на коліна стали. Мурашня — мурашник. Полуденик — прийом їжі після обіду орієнтовно о 16:30. Нашорошив — наставив вуха, приготувався слухати.

Номер слайду 8

— Де відпочивали діти?— Куди подалися хлопці?— Що вони побачили?— Які відкриття вони зробили?— Чому свербіло тіло у хлопчиків?

Номер слайду 9

Вибіркове читання— Про що мріяли хлопчики?— Опис мурашника.— Що почули діти біля мурашника? Яким було їхнє перше відкриття?

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Цікаво знати!r

Номер слайду 12

— Якими ви уявили хлопчиків?— Які риси характеру вони проявили?— Чи любили хлопчики природу?— Чого навчає твір?

pptx
Додано
4 квітня 2018
Переглядів
1147
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку