Сценарії Виховного заходу " English in Our Life"

Про матеріал

Сценарії Виховного заходу " English in Our Life". сценарій побудований на важливості вивченні іноземних мов. учасники - діти 7-11 класів ( всі хто вміє та бажає співати)

Перегляд файлу

1ведучий: Доброго дня, шановні гості

2 ведучий: доброго дня! Ми раді вітати вас в нашому залі на концерті, присвяченому популяризації англійської мови. English proverb says “As many languages you know, so many times you are a person” англійська половиця говорить » Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина».

1ведучий: ви знаєте, що президент України Петро Порошенко підписав указ, що 2016 рік – рік англійської мови, причому її вивчення має стати одним з пріоритетів у розвитку нашої держави.

2 ведучий: а Чому ж так важливо вивчати англійську мову?

1ведучий: Англійською мовою говорять в 51 країні світу. Вона вважається міжнародною мовою спілкування, а багато лінгвістів, приходять до висновку, що менше ніж через сто років мовний бар'єр практично перестане існувати, і люди будуть використовувати для спілкування винятково англійську мову.

2 ведучий:і сьогодні ми спробуємо подолати мовні бар’єри та кордони з вашою допомогою. І перший,хто зробить цю спробу буде 8А клас з піснею  Puttin On The Ritz

 

2ведучий:  давайте поговоримо про наше майбутнє. Перед людиною, що вивчила англійську мову, відкриваються великі перспективи влаштування на роботу, як  у престижних вітчизняних фірмах, так і за кордоном. Такі люди  можуть претендувати на більш оплачувані посади. Знання англійської мови дозволяє здійснювати ділові переговори із зарубіжними партнерами.

1ведучий: Ви можете сміливо вирушати подорожувати в будь-яку, навіть не англомовну країну і не боятись, що Вас не зрозуміють, адже англійську розуміють скрізь. Розуміють її і наші дівчата з 8 Б класу: з піснею Adele «Rolling in the Deep

 

 

1ведучий: Шановні глядачі! (з’являється ведучий в окулярах). Ого ! що з тобою? Чого це ти в сонцезахисних окулярах? Невже тут таке яскраве світло?

2ведучий: Ні, річ в тому ,що зараз з’являться дівчата з 7 А класу з піснею “Shine bright like a diamond»  - яскраво сяє  як діамант. Переживаю, що вони засліплять мене, а мені ще цілий концерт вести.

1ведучий: Зустрічайте! Shine bright like a diamond»

 

1ведучий: Однією з переваг вивчення  англійської  мови  є те, що можна завести друзів у різних куточках земної кулі і спілкуватися з ними спочатку по інтернету, а пізніше, можливо, зможете відвідати їх особисто.

2ведучий: Так мати друзів важливо, а ще важливіше отримати допомогу та пораду від них. Учениця 6 а класу із піснею Fly to your heart (Selena Gomez) дає гарні поради.

 

Вір, що знайдеш свої крила,

Щоб летіти за своїм серцем.

Знайди своє «я»

Дістанься своєї зірки.

Дістанься райдуги,

Розфарбуй небо.

Ти можеш літати.

 

Шева: Я – баскетболіст. В мене це добре получається і я це люблю. Я хочу стати зіркою баскетболу міжнародного рівня. Час займатись англійською!!!!а учениця 11 класу вже розпочала вивчати та співати англійською мовою . Зустрічайте її з піснею «Hot and Cold

 

1ведучий: Альбіна! Пс.

2ведучий: Що таке?

1ведучий: Не так голосно.

2ведучий: Що це в тебе за вигляд, неначе сам Джеймс Бонд агент 007 з’явився у нас.

1ведучий: Ти вгадала, я і є агент 007. Начальство дало завдання прослідкувати за прогульниками.

2ведучий: Та ти що!!!

1ведучий: Бачу в залі багатьох,  хто зараз прогулює урок.

2ведучий: Я сподіваюсь, ти їх не викажеш?

1ведучий: Добре, тільки за умови, що ти станеш дівчиною агента 007.

2ведучий: Це така велика честь.

1ведучий: Ну да. Ти будеш другою гарною дівчиною Бонда з України, яка розмовляє англійською мовою.

2ведучий: А хто ж та перша дівчина?

1ведучий: Ольга Куриленко -  актриса з України. В 2008 р знялась в фільмі «квант милосердя»  і стала дівчиною Бонда.

2ведучий: Так піду вчити англійську. Можливо, я стану наступною зіркою Голівуда.

1ведучий: А …з 11 класу допоможе тобі поринути у світ бондіади з піснею  Adele – Skyfall 

 

Котелянський: Я – Юра - футболіст. Я граю за житомирську футбольну команду «Полісся». В мене є мрія: увійти в збірну команду України з футболу.  Але на цьому не хочу зупинятись. Відомий український футболіст Андрій Шевченко грав у складі «Динамо», «Мілану» та «Челсі»   і  зараз він має золотий м'яч і є кращим бомбардиром команди Збірної України. Я теж хочу стати провідним гравцем однієї з європейських команд. Час вчити англійську!  А допоможе мені в цьому 8б клас з піснею » Слухай своє серце!»

 

1ведучий: Євро бачення 2016 року закінчилось перемогою Джамали. Ми пишаємось, що в цьому році Україна була представлена достойною кандидатурою.  

2ведучий: пісня  "1944рік» - це послання, яке розповідає про депортацію кримськотатарського народу. Пісня прозвучала англійською та татарською мовами. Світ почув та оцінив. Ми не цураємось своєї рідної мови, але вчимо англійську, щоб розказати про себе та достучатись до всіх.

1ведучий: І сьогодні …10 класу теж має своє послання любові до всіх нас. «Я любитиму тебе 1000 років». Пісня з мультфільму «Крижане серце»

1ведучий: Особливу важливість вивчення англійської мови додає той фактор, що знаючи дану мову, Ви зможете отримати доступ до всіх важливих інформаційних ресурсів, як електронних, так і друкованих, оскільки майже всі книги і статті світового значення, або пишуться англійською, або ж перекладаються  нею.

2ведучий: Ну і звичайно ж варто відзначити той факт, що Інтернет на 57% - англомовний. Нашим дівчатам з 11 класу прийшлось брати інтернет штурмом, щоб підготуватись до екзамену з англійської мов. Якби їм дозволили співати під час екзамену, вони б отримали найвищу оцінку. Зустрічайте …з піснею “The big bang”.

 

1ведучий: Це була з  піснею - call me when you are sober. Cписок переваг, які дає вивчення англійської мови, можна продовжувати і продовжувати, але найбільш важливі з них ми розглянули.

2ведучий: З усього вищесказаного можна зробити висновок, що для кожної людини, яка прагне побудувати гарну кар'єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкрити нові життєві перспективи і врешті-решт урізноманітнити своє життя і зробити його більш цікавим, вивчення англійської мови просто необхідно.

1ведучий: А якщо одного разу ти зупинишся та скажеш : «Все, більше не можу і не хочу вчити» нехай слова з пісні Фреді Меркурі «We are the champions” надихнуть тебе.

Ми – чемпіони, мій друг.

Ми будем продовжувати боротись до кінця.

Це час переможців.

І ми з тобою – чемпіони світу

7А клас з піснею Фреді Меркурі «We are the champions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Любиш співати?

Любиш вивчати англійську мову?

Запрошуємо тебе на концерт, присвячений англійській мові.

 

Концерт відбудеться  24 травня 2016 року в 14.20 в актовому залі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Англійська мова, Сценарії
Додано
28 серпня 2018
Переглядів
1072
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку