Технологічна картка
Банановий кулер
Ром білий 35мл
Ананасовий сік 15мл
Лікер вишневий 5мл
Банан свіжий очищений 60г
Мінеральна вода 100мл
Спіраль із цедри апельсина 35г
Вихід: 155/95
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють содовою або мінеральною водою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.
Правила відпуску
Подають кулери з соломкою.
Банановий кулер
Технологія приготування
Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють содовою або мінеральною водою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід. Подають кулери з соломкою.