Технологічна картка Банановий кулер

Про матеріал
Банановий кулер Ром білий 35мл Ананасовий сік 15мл Лікер вишневий 5мл Банан свіжий очищений 60г Мінеральна вода 100мл Спіраль із цедри апельсина 35г Вихід: 155/95 Технологія приготування Готують в шейкері з подрібненим л
Перегляд файлу

Технологічна картка

Банановий кулер

 

Ром білий                                                         35мл

Ананасовий сік                                                15мл

Лікер вишневий                                                 5мл

Банан свіжий очищений                                   60г

Мінеральна вода                                             100мл

Спіраль із цедри апельсина                              35г

 

Вихід:                                                            155/95

 

 

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють содовою або мінеральною водою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід.

 

Правила відпуску

Подають кулери з соломкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Банановий кулер

 

Технологія приготування

Готують в шейкері з подрібненим льодом. Розбавляють содовою або мінеральною водою. Спочатку склянку колінз прикрашають спіралькою з цедри лимона або апельсина, яку знімають із цілого плоду. Один кінець спіралі опускають на дно, інший одягають на край склянки. Потім склянку наповнюють до країв подрібненим льодом і вливають приготований у шейкері напій, перемішують ложкою і кладуть по краях склянки подрібнений лід. Подають кулери з соломкою.