Тести. Зріз знань по темі меню.

Про матеріал
Тести на урок до теми меню. Фрагмент з матеріалу:14. Яка послідовність розташування гарячих напоїв в меню: а) шоколад, какао, кава, чай; б) кава, чай, шоколад, какао; в) чай, кава, какао, шоколад. 15.Чи залежить зміст меню від типу підприємства?______________________ __________________________________________________________________ 16.Чи вказують в меню вихід, ціну та номер рецептури страви?_____________ 17.Чи враховується сезонність при складанні меню?______________________ 18.Чи використовують фотоілюстрації в меню та прейскурантах?___________
Перегляд файлу

Меню і прейскурант.

                                                                         Ретро Мешковина Diy ручной работы Альбом для скрапбукинга ...

  1. Прейскурант це:                                                  ________________________________________________________________
  2. Меню це:

а) розклад страв і напоїв на сніданок, обід і вечерю;

б) перелік продуктів, які входять до складу різноманітних страв; в) перелік предметів технологічної обробки продуктів.

 

  1. Меню складає:

а) директор; 

б) завідуючий виробництвом і метрдотель;

 в) головний бухгалтер .

            4. Ціна на страви в меню визначає:

а) офіціант; 

б) бухгалтер-калькулятор; 

в) директор.

            5. У прейскуранті першим записуються:

а) шампанське, коньяк; б) аперитив,  горілка; в) вино, шампанське.  

             6. В меню фірмові і замовлені страви повинні бути включені:

           а) в загальному переліку,

           б) в кінці меню,

           в) виділяються на початку меню.

            Картинка Знак Питання

  1. Фірмові страви це: _________________________________________________________________

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

  1. В меню порційних страв ресторану вищого класу першими записуються: а) холодні страви і закуски;

     б) фірмові закуски,страви;

     в) перші страви.


  1. Чим відрізняється меню банкету від інших видів меню: Знак питання | Різне-всяке



 

 

  1. Підписує меню та прейскурант і завіряє печаткою:

а) директор, метрдотель.

б) директор, головний бухгалтер;

в) завідуючий виробництвом, директор;

 

  1. Яка послідовність розташування страв і закусок у меню?                


 

  1. У меню банкету достатнім є включення гарячих закусок:

а) однієї; 

б) трьох; 

в) двох.

 

  1. Яка послідовність розміщення вин у карті напоїв?


 

  1. Яка послідовність розташування гарячих напоїв в меню:

а) шоколад, какао, кава, чай; б) кава, чай, шоколад, какао; в) чай, кава, какао, шоколад. Новини | Кременчуцький медичний коледж імені В.І. Литвиненка

           15.Чи залежить зміст меню від типу підприємства?______________________

           __________________________________________________________________

          16.Чи вказують в меню вихід, ціну та номер рецептури страви?_____________

          17.Чи враховується сезонність при складанні меню?______________________

          18.Чи використовують фот оілюстрації в меню та прейскурантах?___________

Вісім прийомів офіціантів, про які слід знати - Cookery.com.ua


 

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
4.0
Загальна:
4.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Гудзюк Людмила Володимирівна
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
docx
Додано
29 квітня 2020
Переглядів
1101
Оцінка розробки
4.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку