Питання на тести з теми «Пекарські і жарильні шафи»
1. Для чого призначені жарові шафи:
а) смаження і запікання кулінарних виробів;
б) смаження у фритюрі;
в) запікання основним способом кулінарних виробів.
2. Для чого призначені пекарські шафи:
а) випікання овочів;
б) випікання мясних виробів.
в) випікання кондитерських і хлібобулочних виробів.
3. Скільки пекарських камер має шафи пекарської електричної ШПЕ- 2,04:
а) чотири;
б) дві;
в) три.
4. Скільки опор має шафа ШПЕ- 2,04:
а) чотири;
б) дві;
в) шість.
5. Для регулювання нагріву пекарських камер у шафі ШПЕ- 2,04 передбачено:
а) 2 перемикачі;
б) 3 перемикач;
в) 4 перемикачі.
6. Шафа пекарська обігрівається:
а) двоми верхніми і нижніми тенами;
б) електронагрівниками, розташованими горизонтально по шість унизу та вгорі;
в) трьома нижніми і верхніми тенами.
7. Захисне заземлення і гумові килимки є засобами:
а) гігієни;
б) захисту від ураження струмом;
в) економії електроенергії.
8. Скільки дек входить в комплект шафи:
а) шість;
б) чотири;
в) вісім.
9. На початку роботи встановлюють:
а) середній нагрів;
б) максимальний нагрів;
в) слабкий нагрів.
10. Тривалість розігрівання шафи до температури 280 С становить:
а) 60 хвилин;
б) 30 хвилин;
в) 40 хвилин.
Група №______Прізвище, ім’я учня (иці)___________________________________
Відповоді до тестів з теми «Пекарські і жарильні шафи»
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
Група №______Прізвище, ім’я учня (иці)___________________________________
Відповоді до тестів з теми «Пекарські і жарильні шафи»
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
Ключ до тестів з теми «Пекарські і жарильні шафи»
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
а |
а |
а |
а |
а |
б |
б |
б |
б |
б |
в |
в |
в |
в |
в |