Тиждень зарубіжної літератури та російської мови у Просянській ЗОШ І-ІІІ ст.

Про матеріал

Шановні друзі! Пропонуємо вам план проведення тижня зарубіжної літератури та російської мови. Ми додали цього року нетрадиційні родзинки: кожен день був присвячений якомусь жанру в художній літературі, ювілярів-письменників об'єднали взятими у них "інтерв'ю", а за театральні куліси зазирнули у нас вдома на Україні!

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тиждень зарубіжної літератури та російської мови у просянській зош і-іііст 2018-2019 н.р.

Номер слайду 2

21.01.19 День фольклору5 класи . Конкурс на кращу власну ілюстрацію до прислів’їв та приказок народів світу. Саєнко М. С.6класи. Читання онлайн. 10 маловідомих міфів про створення світу . Ковнацька С.І.7класи. Презентація. Золоті легенди про походження вогню у індіанців. Саєнко М. С.

Номер слайду 3

22.01.19 День літературного журналіста інтерв’ю з письменником-ювіляром:--з Артуром Конан Дойлом(160 років від дня народження),Е. По (210р. від д.н. (7кл.)--з Вільямом Шекспіром(455 років від дня народження),Р. Бернсом (260р. від д.н.) (8 кл.)--з Шолом-Алейхемом(160 років від дня народженн),М. В. Гоголем (210 р від д.н.) (9 кл.)--з Дж. Девідом Селінджером(100 років від дня народження) ,Оноре де Бальзаком(220 років від дня народж.) (10кл.) Саєнко М. С.,Ковнацька С.І., Василенко С.І.- «редакційна комісія»

Номер слайду 4

23.01.19 День поезії (літературне краєзнавство)Презентація книги поезій «Сонячне суцвіття» (2018р.в.) від однієї з авторок Саєнко Марини Сергіївни. Розповідь про створення книги , творчій шлях вчительки-поетеси ,читання віршів ,що увійшли до збірки. Поетична майстерня-- складання власних маленьких шедеврів( сенканів ,хоку(хайку), рубаят , сонетів та інш. на уроках зарубіжної літератури (вчителі літератури та рос. мови)

Номер слайду 5

24.01.19. День театрального мистецтва. У світі казки чарівної. Свято для учнів 5 кл. Саєнко М. С.«Безсмертні творіння І. А. Крилова» (250р від дня народження)(байкаря, публіциста, видавця). Конкурс на кращого читця байок. Ковнацька С.І. Шекспір у сучасному українському театрі. Інтегрований позакласний захід (8 кл.) Ковнацька С.І.

Номер слайду 6

25.01.19. літературна феєрія Лінійка-привітання переможців інтелектуальної гри «Sunflower». Парад переможців, вручення призів .Ігри, розваги, подарунки-- любителям зарубіжної літератури , активним учасникам тижня. Реклама- запрошення до участі у інтернет –олімпіаді «На урок».

pptx
Додано
8 червня 2019
Переглядів
628
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку