Творче резюме «Я шкільний лідер і за мною майбутнє»

Про матеріал
«Я шкільний лідер і за мною майбутнє» Можна сказати, що мені 14… І я підліток, який цікавиться лише інтернетом і більш ні про що не думає ?... Але ні ! Я саме той підліток , який живе дуже насиченим шкільним життям , який бачить у собі справжнього лідера ! Ще з самого дитинства мені подобалося заохочувати інших до будь чого , аби ж не сидіти без діла, хотіла завжди бути першою і ніколи не здаватися у разі невдач. Впала перший раз, піднімуся на другий. І думаєте ці навички бути першою і жити насиченим життям зникли ? Аж ніяк… Я ще більше маю натхнення йти вперед , працювати над собою. Я обожнюю публіку , обожнюю спілкування з людьми. Коли мене обрали головою учнівського самоврядування, радості не було меж. Дивно? Більшість молоді починають: «Це ж скільки роботи… Я зовсім не матиму вільного часу, щоб навіть посидіти в Інстаграмі…» А є Юля, яка завжди скаже : «Я все встигну!». Тому , що я хочу ним бути , тому, що мені це дійсно подобається! Аналогічно мені дуже подобається у чому є назва «Школа». Шкільне життя є досить цікаве. Різні заходи, концерти- це ж так круто. Не саме виступом , але і поглядом , дивилися і бачили, як менше покоління старається і розвивається. І все таки маєш надію, що діти не забили себе цілковито гаджетами. Шкільний лідер- це ніби маленька професія, якою стараєшся заохочувати всіх до нових ідей , справ. Лідерами ми повинні бути не тільки в школі, але і лідером по житті! Як це розуміти? В школі тебе обрали ним, але з часом ти все одно покинеш школу і після цього , що лідер, що не лідер, багатьом це вже зовсім не потрібно. Але точно не мені. Я розумію, що справжніх лідерів є дуже мало , бо в більшості дітей цим не цікавляться. А також те, що саме за мною може стояти майбутнє . Я завжди буду йти до своєї мети навіть тоді, коли це буде дуже важко , навіть коли це буде неможливо. Все одно не здамся. Тому , що я лідер. Лідер, який буде стояти за наше майбутнє…
Перегляд файлу

«Я шкільний лідер і за мною майбутнє»

        Можна сказати, що мені 14…

І я підліток, який цікавиться лише інтернетом і більш ні про що не думає ?... Але ні ! Я саме той підліток , який живе дуже насиченим шкільним життям , який бачить у собі справжнього лідера !

       Ще з самого дитинства мені подобалося заохочувати інших до будь чого , аби ж не сидіти без діла, хотіла завжди бути першою і ніколи не здаватися у разі невдач. Впала перший раз, піднімуся на другий.

       І думаєте ці навички бути першою і жити насиченим життям зникли ?

 Аж ніяк…

 Я ще більше маю натхнення йти вперед , працювати над собою. Я обожнюю публіку , обожнюю спілкування з людьми.  Коли мене обрали головою учнівського самоврядування, радості не було меж. Дивно? Більшість молоді починають: «Це ж скільки роботи… Я зовсім не матиму вільного часу, щоб навіть посидіти в Інстаграмі…»   

        А є Юля, яка завжди скаже : «Я все встигну!». Тому , що я хочу ним бути , тому, що мені це дійсно подобається! 

        Аналогічно мені дуже подобається у чому є назва «Школа». Шкільне життя є досить цікаве. Різні заходи, концерти- це ж так круто.

Не саме виступом , але і поглядом , дивилися і бачили, як менше покоління старається і розвивається. І все таки маєш надію, що діти не забили себе цілковито гаджетами.  Шкільний лідер- це ніби маленька професія, якою стараєшся заохочувати всіх до нових ідей , справ.

   Лідерами ми повинні бути не тільки в школі, але і лідером по житті! Як це розуміти? В школі тебе обрали ним, але з часом ти все одно покинеш школу і після цього , що лідер, що не лідер, багатьом це вже зовсім не потрібно. Але точно не мені. Я  розумію, що справжніх лідерів є дуже мало , бо в більшості дітей цим не цікавляться.  А також те, що саме за мною може стояти майбутнє . Я завжди буду йти до своєї мети навіть тоді, коли це буде дуже важко , навіть коли це буде неможливо.

Все одно не здамся. 

Тому , що я лідер. Лідер, який буде стояти за наше майбутнє…

docx
Додано
14 липня 2019
Переглядів
1440
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку