Виховна година

День святого Миколая: добірка матеріалів із Бібліотеки «На Урок»

Добірка розробок, які допоможуть якісно та насичено провести свято Миколая у школі.

19 грудня в Україні святкують День святого Миколая. Діти дуже люблять цей день, коли оживає диво і можна знайти під подушкою смаколики.

Учителі часто проводять тематичні заходи напередодні свята Миколая. Виховні заходи до Дня святого Миколая – це чудова можливість поринути у казку!

Редакція освітнього проекту «На Урок» підготувала добірку матеріалів, які допоможуть зробити цей день незабутнім.

Про матеріал: Розробка допоможе учням дізнатися більше про добрі вчинки святого Миколая, про традиції проведення цього свята в Україні. Беручи участь у заході, діти зрозуміють, чому потрібно бути вихованими та слухняними.
Про матеріал: Сценарій складається з невеличких повідомлень про цикл основних зимових свят від Наума до Стрітення. Святкування об’єднує усіх учнів школи, бо кожен клас має свою відповідальну роль.
Про матеріал: Сценарій дозволить провести цікаве та інформативне свято. Учні детально ознайомляться з історією життя та добрими вчинками святого Миколая. Розробка дозволяє задіяти у виставі багато дітей. Повчальна історія про перемогу добра над злом навчить дітей бути чуйними та чемними. У пригоді вчителю також стануть святкові пісні, які увійшли до сценарію.
Про матеріал: Ця розробка свята до Дня святого Миколая найкраще підійде для першачків. У святкуванні візьме участь кожна дитина, бо у сценарії багато персонажів. Ніхто не залишиться осторонь! Проведений захід ознайомить першачків із українськими традиціями та подарує веселий настрій.
Про матеріал: Це справжній різдвяний мюзикл, який ви можете поставити у класі. Мовою музики розкажіть історію чуйності та взаємодопомоги.
Про матеріал: Учні перевтіляться у казкових героїв та добрих звірят. Ця чудова історія про перемогу добра над злом навчить дітей співчутливості та доброзичливості.
Про матеріал: Історія життя святого Миколая у формі сучасної мультимедійної презентації розповість учням про його добрі вчинки та дива.
Про матеріал: Презентація допоможе класному керівнику ознайомити дітей із життям та добрими вчинками святого Миколая. Кольорова добірка матеріалів зробить розповідь наочною та цікавою. Учні дізнаються, що святого Миколая дуже поважають не лише в Україні, а і в усьому світі.
Про матеріал: У презентації багато яскравих зображень, які зацікавлять кожного учня. Легка для сприйняття розробка найкраще підійде для учнів молодших класів.
Про матеріал: Квест-гра створена для учнів початкових класів. Діти зможуть дізнатися більше про свято Миколая, а також про традиції та обряди нашого народу. Гра допоможе школярам отримати приємні враження, створить доброзичливу атмосферу, надихне на творчість.
Про матеріал: Бінарний урок із читання і трудового навчання розширить знання учнів про святого Миколая. Спочатку діти вчитимуться виразно і правильно читати твори, шукати описи персонажів, відповіді на запитання у підручнику, а наостанок – робитимуть святкові поробки.
Про матеріал: Авторська пісня на слова Володимира Камінського присвячена помічникам святого Миколая – янголам, які допомагають розносити подарунки малечі. Цей твір чудово підійде для  проведення новорічних та різдвяних свят.

А ви маєте авторські напрацювання? Додавайте їх до Бібліотеки «На Урок». Допоможіть колегам зробити навчальний процес якіснішим та яскравішим!
 
Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter