Плани, методичні рекомендації та цікаві розробки, які стануть у пригоді організаторам пришкільного табору.

Учителі мають зробити багато: усе потрібно добре спланувати, підготувати якісну виховну та розважальну програму, організувати процес так, щоб діти відпочивали з користю. Щоб допомогти вам у цьому, ми підготували добірку розробок із Бібліотеки «На Урок».


Тема: Сценарій урочистого відкриття пришкільного табору «Сонечко»
Автор: Корнєєва Олена Олександрівна
Про матеріал: Сценарій допоможе педагогам організувати і провести яскраве відкриття табірної зміни. Розробка включає чимало ігор, пісень та загадок, які дозволять весело розпочати відпочинок дітей.


Тема: Сценарій свята «Міс та містер табору»
Автор: Лацановська Ірина Павлівна
Про матеріал: Розробка допоможе вчителю провести креативне свято для дітей, що відпочивають у таборі. Матеріал включає чимало інтелектуальних конкурсів та змагань, які зацікавлять усіх школярів.


Тема: Збірка позакласних заходів у пришкільному літньому таборі
Автор: Кірка Сергій Вікторович
Про матеріал: У матеріалі зібрано велику кількість сценаріїв заходів для кожного табірного дня. Використовуючи збірку, вчителі та вихователі зможуть легко організувати продуктивний відпочинок для дітей.


Тема: Сценарій відкриття пришкільного табору
Автор: Старікова Леся Володимирівна
Про матеріал: Матеріал орієнтований на учнів початкової школи. Використавши його, педагоги зможуть організувати яскраве відкриття шкільного табору (тривалість – близько 15 хвилин).


Тема: Сценарій відкриття пришкільного оздоровчого табору
Автор: Романовська Ганна Павлівна
Про матеріал: Сценарій допоможе педагогу-організатору краще об’єднати дітей. Розробка включає багато віршів та висловлювань, які будуть мотивувати школярів добре поводитись і поважати інших.


Тема: Сценарій «Прощавай, таборе!»
Автор: Дениско Зінаїда Юріївна
Про матеріал: Матеріал допоможе організувати яскраве завершення відпочинку школярів у пришкільному таборі. Головна ідея розробки – яскраво презентувати кожен день відпочинку дітей.


Тема: Проект свята в літньому таборі «Икичнутохімс» («Сміхотунчики») або День навпаки
Автор: Несущенко Світлана Іванівна
Про матеріал: Проект свята у літньому таборі «Икичнутохімс» («Сміхотунчики») розрахований на вихованців віком від 7 до 14 років. Використання розробки допоможе розвивати творчу активність та креативність школярів.


Тема: Положення про літній оздоровчий табір
Автор: Швець Анастасія Василівна
Про матеріал: Матеріал допоможе вчителю та адміністрації школи організувати роботу літнього оздоровчого табору. Положення висвітлює основні принципи роботи, які мають бути реалізовані у штатному розкладі та плані виховних заходів.


Тема: Планування організації мовного табору
Автор: Сковородкіна Наталя Миколаївна
Про матеріал: Програма відпочинку в мовному таборі розрахована на два тижні активної роботи дітей. Кожен день присвячений вивченню певної теми. Розробка дозволить створити для учнів атмосферу повного занурення у мовне середовище (через ігри, вправи, роботу над проектами тощо).


Тема: План роботи дитячого пришкільного табору відпочинку «Сонечко»
Автор: Головцова Олена Володимирівна
Про матеріал: Використавши пропонований матеріал, організатори літнього пришкільного табору зможуть правильно розрахувати час та зробити відпочинок дітей максимально змістовним. План включає детальний перелік заходів, бесід та інструктажів, які необхідно буде провести зі школярами.


Тема: План роботи пришкільного табору відпочинку
Автор: Годовенко Людмила Вікторівна
Про матеріал: План роботи пришкільного табору розрахований на 14 днів. Він передбачає проведення тематичних виховних заходів, бесід та ігор. Матеріал можна взяти за основу для створення власного плану роботи шкільного табору.


Тема: План роботи табору до «Дня індіанця»
Автор: Недбаєвська Юлія Сергіївна
Про матеріал: Розробка дозволяє організувати і провести день індіанця під час роботи шкільного літнього табору. Завдяки своїй ігровій формі цей захід зацікавить кожну дитину.


Тема: Звіт про роботу пришкільного табору «Сонечко»
Автор: Міхеєнок Наталія Олександрівна
Про матеріал: Матеріал допоможе педагогу підготувати та якісно оформити звітну документацію про підсумки роботи пришкільного табору.


Тема: Зразок оформлення проекту-звіту про роботу пришкільної табірної зміни
Автор: Лавринович Юлія Сергіївна
Про матеріал: Розробка надихне педагога на створення власного докладного звіту про результати роботи пришкільного табору.


Тема: Дидактичний матеріал «Фізкультхвилинки та руханки на кожен день»
Автор: Харченко Ольга
Про матеріал: Робота включає велику кількість детально описаних руханок та корисних вправ, які стануть у пригоді педагогам під час роботи у літньому таборі. Беручи участь у таких активностях, учні матимуть гарне самопочуття і піднесений настрій.


Тема: Методичний посібник «Квестманія»
Автор: Кравець Наталія Володимирівна
Про матеріал: Методичний посібник містить опис і перелік сучасних інтерактивних форм виховної роботи. Розробка стане у пригоді педагогам-організаторам, класним керівникам загальноосвітніх навчальних закладів та вихователям літніх таборів відпочинку.


Тема: Гра «Музично-казкова карусель»
Автор: Водолазська Галина Іванівна
Про матеріал: Програма музичної гри включає чимало віршів, загадок, пісень, ігор та конкурсів. Матеріал можна використовувати як на уроках музичного мистецтва, так і під час роботи дитячого оздоровчого табору.


А ви маєте авторські матеріали, які допоможуть організувати роботу літнього табору відпочинку? Діліться ними з колегами на сторінках Бібліотеки «На Урок»!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter