Скоро вересень, а це означає, що треба якнайкраще підготуватися до початку навчання, отримати нові навички або прокачати вже наявні! Саме тому ми підготували для вас цікаві активності, завдяки яким ви дізнаєтеся про:

  • особливості вдалого старту в новому навчальному році;
  • мобільні застосунки для уроків фізики;
  • здорове харчування;
  • нюанси створення незабутніх відео для уроків.

Можливості «На Урок» для учнів і вчителів: організація продуктивної роботи

Упевнені, що ви вже добре знайомі з нами. Ми працюємо для освітян майже чотири роки і за цей час організували безліч цікавих активностей, співпрацювали з кращими освітніми експертами та навіть потрапили до ТОП-10 пошукових запитів українського Google у 2020 році! Як бачите, бути з нами – захопливо!

Які можливості «На Урок» пропонує учасникам освітнього процесу?

Переконані, що ми можемо вас здивувати! Тож пропонуємо дізнатися більше про можливості для професійного зростання та саморозвитку. Любов Цукор поділиться цікавими ідеями, які допоможуть ресурсно стартувати в новому навчальному році й зарядитися позитивом. 

Долучитися 30 серпня о 18:00 (понеділок)

Мобільні застосунки як «ресурсна валіза» вчителя фізики

Насправді далеко не всі школярі в захваті від фізики. Ще б пак, адже потрібно вивчити стільки термінів, запам'ятати безліч складних формул та виконати стільки складних лабораторних робіт. Тільки думка про це вже може неабияк напружувати. І тоді годі й казати про зацікавленість предметом! Але вихід є: повернути цікавість до вивчення фізики допоможуть навчальні мобільні застосунки. 

Які мобільні застосунки можна використати на уроці фізики?

Практикум, лабораторна робота, круглий стіл – ледь не всі активності на уроці фізики можна провести із використанням мобільних застосунків. Але яким варто надавати перевагу? Коли їх використовувати та як саме? Про це розповість Сергій Петрович у під час свого вебінару. Неодмінно реєструйтеся, щоби проаналізувати онлайн-сервіси та дізнатися більше про таємниці їх використання на різних етапах уроку. 

Долучитися 31 серпня о 18:00 (вівторок)

Імплементація принципів здорового харчування у реформі шкільного харчування

Які страви найчастіше пропонують у шкільних їдальнях? І чи корисні пиріжки, піца, макарони та навіть білий рис? А якщо ні, то яка їжа є корисною? Цими запитаннями задалися експерти МОЗ України, які ініціювали реформу шкільного харчування. На які принципи вони спиралися та на що варто орієнтуватися вчителям і дітям?

Роздрукуйте цей візуальний матеріал для вашого шкільного куточка, він слугуватиме орієнтиром для колективу! А щоби дійсно заглибитися в тему здорового харчування у школах, реєструйтеся на вебінар Олега Швеця. Ви дізнаєтеся про дослідження актуального харчування дітей, заохочення учнів до здорового харчування та дуже важливі нормативні акти з теми!

Долучитися 2 вересня о 18:00 (четвер)

YouTube-канал сучасного педагога: від створення контенту до організації дистанційного навчання

Хто такий «блогер»? Чи обмежується блогерство створенням медіа та розважального контенту? Ні, тим паче, що зараз зростає запит на просвітні відео – це зручний супровід уроку, домашнього завдання та організації дистанційки загалом. Але для того, аби заряджати учнів на вивчення нового, необхідно мати конкретні навички!

А чого варто уникати, створюючи просвітні відео?

Можливо, ви замислювалися над тим, щоби створювати й покращувати відеоконтент для уроків? Або навіть започаткувати власний Ютуб-канал? Чудово, адже це допоможе якісно змінити підхід до викладання! А навчитися цього ви зможете в Наталії Бодюл, якщо завітаєте на її вебінар. Також говоритимемо про доступні програми для відеомонтажу та використання власних відеороликів для організації дистанційного навчання.

Долучитися 3 вересня о 18:00 (п'ятниця)

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter