Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Третяк Олена
Розробки та тести
Знайдено 13 матеріалів
docx
Опорні конспекти з теми: Тема уроку: «Приготування заварного тіста та виробів із нього» з предмету : «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»
15 березня 2024
docx
Опорні конспекти з теми: КНД.3.4 Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього. Тема уроку: «Приготування прісного здобного тіста та виробів із нього»
15 березня 2024
docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів»
15 березня 2024
docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з яєць та сиру» з предмету : «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
15 березня 2024
docx
Опорні конспекти з теми: «Борошняні страви»
15 березня 2024
docx
Опорні конспекти з теми: «Типи закладів ресторанного господарства та оперативне планування їх роботи» з предмету: «Організація виробництва та обслуговування.»
15 березня 2024
docx
Опорні конспекти з теми: «ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПІДГОТОВКИ ЗАЛІВ ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗГІДНО ВИМОГАМ»
15 березня 2024
docx
Тема уроку: «Приготування пряничного тіста та виробів із нього»
29 січня 2024
docx
Тема уроку: «Підготовка фритюру. Жири, які використовуються для смаження. Режим смаження. Технологія приготування виробів смажених у фритюрі: пиріжки, пончики тощо. Вимоги до якост
19 грудня 2023
docx
Тема уроку: «Технологія приготування багатопорційних виробів з дріжджового тіста
19 грудня 2023
docx
«Приготування бісквітного основного тіста та виробів із нього»
15 грудня 2023
pptx
«Технологія приготування капусняків, їх види та особливості, вимоги до якості,відпуск»
12 грудня 2023
docx
«Технологія приготування капусняків, їх види та особливості, вимоги до якості,відпуск»
12 грудня 2023
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!