Розробка проекту "У світі казки"

Про матеріал
Презентація розробки поекту на тему "У світі казки".Призначено для використання на уроках літературного читаннядля учнів молодшого шкільного віку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проект«У світі казки»Саніна Ірина Олександрівнавчитель початкових класів Харківської гімназії №12

Номер слайду 2

Актуальність. Наявність великої кількості джерел інформації, крім читання (інтернет, телебачення тощо);Втрата інтересу до книги;Віра людей у краще майбутнє, у перемогу добра над злом.

Номер слайду 3

Мета проекту. Формувати здатність опрацьовувати отриману інформацію, акторські здібності;Розвивати у дітей потреби до здобуття нових знань, уміння зосереджуватися на тому, що читають;Поглиблювати знання про казку, як вид усної народної творчості;Навчати володіти прийомами роботи в групі, збагачувати словниковий запас;Виховувати любов до книги, підвищувати пізнавальний інтерес учнів до читання.

Номер слайду 4

Характеристика проекту. За основною діяльністю: літературно-творчий. За тривалістю: середньої тривалостіЗа кількістю учасників: груповий. За формою проведення: презентація

Номер слайду 5

Прочитати 5 казок. Придумати запитання до вікторини. Намалювати ілюстрацію до казки. Скласти власну казку. Завдання проекту

Номер слайду 6

Етапи проекту. Організаційно-підготовчий етап(Учитель повідомляє учням тему, мету, завдання, кінцевий результат).2. Проектна робота(Розподіл обов’язків між групами: підбір віршів, пошук загадок про казки, створення вікторини «Вгадай, хто прислав телеграми», малювання малюнків до казок).3. Оформлювальний етап (Оформлення виставки малюнків, виготовлення книжки власних казок).4. Презентація проекту( Перша група декламує вірші про казки, друга – загадує загадки, третя – проводить вікторину «Вгадай,хто прислав телеграми». Кожна група презентує власну казку).

Номер слайду 7

Формування навичок читання під час роботи з додатковими джерелами інформації. Оформлення виставки. Створення власної казки. Виготовлення та презентація книжки. Очікувані результати

Номер слайду 8

Висновки. Необхідність створення проектів полягає у формуванні предметних та ключових компетентностей молодших школярів за програмою Нової Української Школи.

pptx
Додано
14 листопада 2019
Переглядів
3259
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку