Виховний захід до дня сміху (1 квітня)

Про матеріал

Презентація підготовлена до розробленого виховного заходу "Посмішка моя, а добре нам"

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДЕНЬ СМІХУ

Номер слайду 2

Ви, мабуть, зрозуміли, що сьогодні – свято гумору та посмішки. Погодьтеся, що сміх – це здоров’я. Та й бачити людей навколо радісними і привітними набагато приємніше, ніж під тягарем різних проблем.

Номер слайду 3

Поверніться до свого сусіда, усміхніться йому з любов’ю і скажіть: «Ти сьогодні маєш чудовий вигляд».

Номер слайду 4

- У житті кожного з нас трапляються смішні ситуації, а надто часто цетрапляється у школі. Пропонуємо послухати дівчаток і вони поділяться з вамисвоїми шкільними «таємницями». Раз списала на контрольній. Приклади в Маринки. Зараз в зошитах у нас. У обох є двійки. От дарма усі говорять:«Лежебока ти!» мені. Я лягаю коли набік,А коли і на спині. Розбудіть мене вночі,В самій серединці –Розкажу вам алфавіт. Я весь без заминки. Ми трішечки пошуміли,Що аж вікна задзвеніли... Ми сказали: «Тиша!» -В школі впала криша!

Номер слайду 5

1 квітня. Всім відомо, що 1 квітня – День сміху. В цей день обов’язково треба пожартувати над друзями, рідними. Зрозуміло, що жарт має бути доречним і без поганих наслідків. З давніх часів у цей день люди різних країн кепкують один з одного. Людей, які вірять в розіграші, ще називають «першоквітневими рибами», бо вони легше за все ловляться на гачок.

Номер слайду 6

Дайте відповідь або ТАК або НІ1. Якось розповів сусід мені, Що людина не росте вві сні. А ви дайте відповідь мені: Чи це дійсно «так» чи «ні»?

Номер слайду 7

Дайте відповідь або ТАК або НІНайвищий бал у школі – одиниця,Щоб заробить його, немало треба потрудиться. Відповідай, коли мастак,Це «ні» чи «так»?

Номер слайду 8

Дайте відповідь або ТАК або НІСпіва карась на глибиніЧарівні голосні пісні. Цікаво знати і меніЦе «так» чи «ні»?

Номер слайду 9

Дайте відповідь або ТАК або НІОленка мультики дивитись полюбляєІ ось таке сьогодні заявляє: Що Том і Джері з мультика «Ну, постривай!»Це «так» чи «ні»? – Відповідай!

Номер слайду 10

Дайте відповідь або ТАК або НІА Петрик П ́яточкін хотів якось сказати,Що ходять діти в школу, щоб лише пісні співати. Лише одні пісні –Ви згодні: «так» чи «ні»?

Номер слайду 11

ЦІКАВІ ФАКТИ- Лікарі радять: «Смійтеся, бо три хвилини сміху заміняють 15 хвилин ранкової гімнастики».- А в Польщі запроваджено орден усмішки. Ним нагороджують людей, які дарують дітям радість.

Номер слайду 12

Вчені довели, що сміх піднімає настрій, допомагає жити, вчитися і працювати. Щоб засміятись, людині потрібно напружити 17 м’язів, а щоб насупитися – аж 43!Тому веселим і усміхненим бути легше, чи не так?Зараз ми з вами спробуємо розім’яти водночас м’язи тіла рухами, а м’язи обличчя – посмішкою

Номер слайду 13

ДИСКО - ПАУЗАhttps://www.youtube.com/watch?v=0t. T8 OZfsm40

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Гапонюк Людмила Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Kudryavtseva Nataliya
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
29 березня 2019
Переглядів
9667
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку