Добірка розробок до дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого – особлива дата, День пам'яті Героїв Небесної Сотні. У цей день у всіх школах нашої країни будуть проведені заходи, присвячені пам’яті загиблих у ті трагічні дні 2014 року. Говорити на цю тему складно, особливо з дітьми, але необхідно та надзвичайно важливо. Тому ми дібрали для вас декілька тематичних розробок, які ви можете використати під час підготовки до виховних годин чи позакласних заходів, присвячених Дню вшанування пам’яті Небесної Сотні. Всі представлені матеріали були додані до Бібліотеки «На Урок» вашими колегами.

Тема: Ранкова зустріч на тему «День героїв небесної сотні»
Автор: Орел Наталія Миколаївна
Про матеріал: Пропонована розробка допоможе розповісти учням початкової школи про Революцію Гідності та вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.


Тема: «Герої не вмирають...»
Автор: Туренко Ірина Петрівна
Про матеріал: Виховний захід, головною метою якого є формування особистісних якостей громадянина, який буде справжнім патріотом України. Діти дізнаються більше про події 2014 року, про Небесну сотню. 


Тема: Виховна година до Дня героїв Небесної Сотні
Автор: Денисенко Олександр
Про матеріал: Ця методична розробка допоможе класному керівникові провести тематичну виховну годину та розкрити учням хронологію подій, що відбулися в Україні під час Революції гідності.


Тема: Бесіда «Герої не вмирають...»
Автор: Москаленко Світлана Валеріївна
Про матеріал: Розробка допоможе розказати учням початкової школи про події Революції гідності, а також розтлумачити такі важливі для кожного громадянина поняття як «гідність» та «свобода».


Тема: Україна – країна Гідності та Свободи
Автор: Натуркач Людмила Гнатівна
Про матеріал: Сценарій виховного заходу, присвяченого вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні та воїнів-захисників України. Тут ви знайдете вірші та пісні, які можна використати під час проведення заходу. Завдяки заходу діти дізнаються більше про події 2013-2014 років.


Тема: «Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло»
Автор: Бугай Тетяна Вікторівна
Про матеріал: Сценарій заходу до Дня пам’яті героїв Небесної сотні. Матеріал можна використати на уроках Історії України, виховних годинах, під час організації гурткової роботи, для проведення уроків-пам'яті, відзначення сумних роковин подій на Майдані 2014 року.


Тема: Боротьба заради майбутнього
Автор: Божко Юлія Миколаївна
Про матеріал: Сценарій виховного заходу, присвячений відзначенню Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні. Пропонований матеріал допоможе розповісти дітям про ті трагічні події, аби виховувати глибокі патріотичні почуття, причетність і відповідальність за все, що відбувається в країні, а також вдячність тим, хто віддав за неї життя.


Тема: Зима, що нас змінила
Автор: Тимчак Майя Володимирівна
Про матеріал: Сценарій виховної години, головною метою якої є вшанування пам'яті героїв Небесної сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості, а також розвиток у школярів бажання стати гідними громадянами України.


Тема: «Герої не вмирають...»
Автор: Гломозда Оксана Федорівна
Про матеріал: Виховна година, присвячена пам’яті героїв Небесної сотні. У розробці докладно розкрито події, що передували трагедії, а також представлено біографії героїв Небесної сотні. Учням неодмінно варто ознайомитися з такими матеріалами. До матеріалу додається тематична презентація.


Тема: «У нашій пам’яті вони назавжди залишились...»
Автор: Москаленко Марина Іванівна
Про матеріал: Сценарій заходу, присвяченого вшануванню пам’яті героїв Небесної сотні. У матеріалі розкрито події тих трагічних днів. Розробка допоможе прищепити учням любов до Батьківщини, виховати патріотичних та свідомих громадян.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter