Школа

Добірка сценаріїв та розробок уроків до Дня святого Валентина з бібліотеки сайту «На Урок»

Розробки уроків та сценарії до Дня всіх закоханих, опублікованих у бібліотеці сайту «На Урок»

14 лютого весь світ відзначає одне з найромантичніших свят – День закоханих. І це чудовий привід розповісти учням про неймовірне почуття кохання та влаштувати справжнє свято! І бажано, щоб воно було цікавим та неординарним. Не знаєте, де взяти гарні ідеї? Ми вам допоможемо!

В Бібліотеці сайту «На Урок» на вас вже чекають численні розробки неординарних сценаріїв до позакласних заходів і оригінальних уроків, якими поділилися ваші колеги. А ми пропонуємо вам добірку найцікавіших матеріалів, що стануть у пригоді під час підготовки до святкування Дня всіх закоханих. Також ми подбали про вас та підготували добірку матеріалів до визначних дат лютого – ви обов'язково знайдете все необхідне. 


Тема: «Серця скоряються коханню...» (історії особистого життя українських письменників)
Автор: Василюк Руслана Анатоліївна
Про матеріал: Літературна позакласна година для дітей старшого шкільного віку. У цікавій формі розповідається, як любили, переживали палкі, часами й трагічні миті письменники, як складалося їхнє особисте життя, хто давав літературним геніям натхнення для творчості, а часом доводив їх до відчаю. Знайомство з деталями особистого життя українських митців допоможе дітям краще пізнати постаті видатних людей.


Тема:  «Так ніхто не кохав…»
Автор:  Гусар Ольга Василівна
Про матеріал: Сценарій до виховного заходу, розрахований на учнів старшої школи. Основна його мета – навчити підлітків цінувати чудове почуття кохання. Сценарій містить цікаві історичні факти, легенди та вірші видатних поетів.


Тема: День закоханих
Автор:  Приходько Катерина Сергіївна
Про матеріал: Цікавий сценарій вечора для старшокласників, в основі якого – змагання між вигаданими закоханими парами, кожна з яких представляє певну країну. На підлітків чекає цікава конкурсна програма та завзяте змагання за звання кращої пари.


Тема:  День святого Валентина
Автор:  Краснова Яна Олександрівна
Про матеріал: Сценарій до веселого святкування Дня святого Валентина, у якому можуть взяти участь учні 8-11 класів. Свято має формат змагання для закоханих пар. Цікаві конкурси ненав’язливо покажуть підліткам, як треба ставитися до коханої людини, бо важливо добре розуміти один одного.


Тема: What is love? St. Valentine's Day
Автор:  Ларіна Тетяна Олександрівна
Про матеріал: Нестандартний урок-роздум з англійської мови на честь Дня святого Валентина для 11 класу. Мета заняття – розвивати в учнів вміння дискутувати, висловлювати свою думку і почуття, а також розширити знання про свята англомовних країн. Також урок спонукає їх до відвертої розмови, виховує культуру спілкування та повагу до протилежної статі, вчить учнів естетично оформлювати послання до Дня святого Валентина.


Тема: «Що водить сонце і світила»
Автор:  Галамай Наталія Станіславівна
Про матеріал: Сценарій свята до Дня святого Валентина, який буде цікавим учням середньої та старшої школи. Під час проведення заходу школярі дізнаються про те, як кохання змінило життя видатних людей, та що саме зробило їх історії легендарними.


Тема: St.Valentine's Day
Автор:  Шаравага Маргарита Володимирівна
Про матеріал: Незвичайний ігровий урок для учнів 5-х класів. Учням в цікавій формі розповідається про історію та походження Дня святого Валентина, а потім пропонуються завдання, так чи інакше пов’язані з темою кохання.


Бібліотека нашого сайту постійно поповнюється новими матеріалами, ви самостійно зможете знайти необхідні розробки. Хочете поділитися власним педагогічним досвідом? Ви зможете завантажити свої матеріали до Бібліотеки та взяти учать у Конкурсі вчителів!

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter